fbpx

Ενδιαφέρον

«Πανσέληνος του λύκου» στις 25/01/2024: Τα τέσσερα ζώδια που θα βιώσουν έντονες αλλαγές

today25/01/2024 4

Background
share close
Η πρώτη Πανσέληνος για το 2024 έφτασε και θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου

Η 25η Ιανουαρίου είναι πολύ σημαντική ημέρα για την αστρολογία, αφού πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς. Για ορισμένα ζώδια, οι εξελίξεις θα είναι πιο εύκολες και πιο βατές, ενώ άλλοι θα δυσκολευτούν και θα δεχτούν πίεση και αναγκαστικές αλλαγές.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια Πανσέληνο, που μας καλεί να βρούμε την ισορροπία μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς», να αναπτύξουμε τη δημιουργικότητα μας και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και τα θέλω μας με τέτοιο τρόπο που να μην καταπιέσουμε τους άλλους.

Το φεγγάρι του «Λύκου», όπως είθισται να ονομάζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου, είναι η περίοδος της κορύφωσης των θεμάτων που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/08/2023 και ίσως τώρα αντιληφθούμε κάποιες καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε να ολοκληρώνονται ή να απογειώνονται.

Jenny.Gr

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο έντονα από την πρώτη Πανσέληνο του 2024, είναι:

  • Ταύροι

Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η Πανσέληνος του Λύκου σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας και αντίθεση με τον Πλούτωνα. Τα νεύρα σας θα πρέπει να κρατήσουν γερά, καθώς ίσως έρθετε αντιμέτωποι με απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να συνδεθείτε εκ νέου αν σας έχει λείψει η φροντίδα τους. Αν όμως οι σχέσεις σας είναι οριακές, τότε μπορεί να δημιουργούν εντάσεις από το πουθενά, να βγουν απωθημένα στην επιφάνεια και να αλλάξουν οι ισορροπίες οριστικά. Επειδή θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι αποφύγετε σοβαρές συναντήσεις και κουβέντες, διότι μπορεί να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κλείσετε πολλές πόρτες πίσω σας.

  • Λέοντες

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σας και αυτό σημαίνει πως θα ήταν καλό να προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, ανατροπές και αποκαλύψεις που θα σας πληγώσουν ή θα σας επηρεάσουν πολύ έντονα. Το φεγγάρι αυτό είναι σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα και θα φέρει ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη και θα σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό και να συνειδητοποιήσετε, με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο, το πού βαδίζετε στη ζωή σας. Φυσικά και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και συνετοί αυτές τις μέρες και με τα θέματα της υγείας σας.

Jenny.Gr

  • Σκορπιοί

Η Πανσέληνος επηρεάζει άμεσα και εσάς τους Σκορπιούς καθώς βρίσκεται σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας. Από τη μια μπορεί να είστε πιο φιλόδοξος, από την άλλη όμως μπορεί να έρθουν απρόσμενες αλλαγές και γεγονότα. ην βιάζεστε και μην παίζετε παιγνίδια ελέγχου και εξουσίας, διότι όσο πιέζετε τις καταστάσεις τόσο θα φεύγουν από τον έλεγχο σας και στο τέλος θα εκτεθείτε. Οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος μπορεί να φέρουν εξελίξεις και αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο και ίσως να μην ξέρετε πώς να αντιδράσετε και τι να αποφασίσετε. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι και οι άλλοι έχουν ανάγκες και δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα προσωπικά και να παρεξηγήστε με το παραμικρό. Βέβαια αν τα πράγματα φτάσουν σε οριακό σημείο, ίσως κάποιος κύκλος κλείσει.

πηγη :https://jenny.gr/latest-news?page=2

Written by: Χρύσα Μαλάμη

Rate it

0%