fbpx

Τεχνολογία

Το Cash Out στο διαδικτυακό στοίχημα

today17/04/2024 7

Background
share close

Το διαδικτυακό στοιχημα γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας. Εφαρμογές όπως το ζωντανό στοίχημα, το Cash Out ή το Bet Builder είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αποτελούν σημαντικά εργαλεία στα χέρια των παικτών. Για το cash out οι γνώμες διίστανται καθώς για πολλούς είναι ένας τρόπος να μειώσουν οι στοιχηματικές εταιρίες πιθανές απώλειες. Ένας μικρός οδηγός για την πρόωρη εξαργύρωση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη χρησιμότητα της εφαρμογής και την βοήθεια που προσφέρει στους παίκτες απέναντι στους bookmakers.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το Cash Out

Σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες θα συναντήσεις την εφαρμογή του Cash Out. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι παίκτες ενσωματώνουν τη συγκεκριμένη λειτουργία στην στρατηγική τους αυξάνοντας τις πιθανότητες νίκης απέναντι στους bookmakers. To Cash Out λοιπόν είναι η δυνατότητα του παίκτη να διευθετήσει ένα στοίχημα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Το ποσό που προσφέρει η εταιρία στον παίκτη έχει να κάνει ξεκάθαρα με την εξέλιξη του παιχνιδιού σε σχέση πάντα με το χρονικό σημείο που αυτό βρίσκεται. Αγορές όπως το ασιατικό χάντικαπ και το Under/ Over παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες και πιο απότομες μεταβολές στο ποσό που προσφέρουν οι bookmakers στη διάρκεια του Live betting.  

Το Cash out μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσει ο παίκτης. Η προσφορά του bookmaker αυξάνει όσο η εξέλιξη του αγώνα επιβεβαιώνει τις αρχικές σας προβλέψεις. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κλείσετε ένα στοίχημα με κέρδος που ενδεχομένως να αυξάνει όσο η αναμέτρηση οδηγείται στην ολοκλήρωσή της. Εξαργύρωση μπορείτε να κάνετε αδιαμφισβήτητα και στην περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως αρχικά τα περιμένατε. Εδώ βέβαια η προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας θα είναι χαμηλότερη από το αρχικό σας ποντάρισμα. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία να μειώσετε τις απώλειες αποσύροντας ένα μέρος από τα χρήματα που έχετε στοιχηματίσει σε pre-game ή live αγορές.

Τα είδη του Cash out στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Η αποδοχή του cash out από τους παίκτες υποχρεώνει τις στοιχηματικές εταιρίες να βελτιώνουν διαρκώς τη συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέροντας περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι τους. Στην πλειοψηφία των bookmakers θα βρείτε παραλλαγές του cash out που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα στην στρατηγική και το προσωπικό σας στυλ παιχνιδιού. 

Πλήρες Cash Out

Στην βασική του έκδοση το Cash out προσφέρει πλήρη εξαργύρωση του κουπονιού σας με βάση την προσφορά του εκάστοτε bookmaker. Επιλέγοντας το πλήρες cash out θα κλείσετε οριστικά το στοίχημά σας προσθέτοντας στο ταμείο σας το αντίτιμο που σας προσφέρουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σίγουρα το ποσό που σας προσφέρει η στοιχηματική εταιρία έχει να κάνει με την εξέλιξη του αγώνα και το χρονικό σημείο που αυτός βρίσκεται. Δεν εξασφαλίζει πάντα κέρδος στους παίκτες ενώ χρειάζεται ιδιαίτερη ψυχραιμία και υπομονή για να κλειδώσετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Μερικό Cash Out

Το μερικό Cash Out είναι μία επιλογή για τους παίκτες που έχουν αμφιβολία για την εξέλιξη μίας αναμέτρησης. Παρακολουθείτε έναν αγώνα αλλά τα δεδομένα δεν σας αφήνουν να αισθανθείτε ασφάλεια για το στοίχημά σας. Με το μερικό cash out μπορείτε να ζητήσετε εξαργύρωση σε ένα μέρος του πονταρίσματός σας και να αφήσετε το υπόλοιπο ποσό να παίξει μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Εξασφαλίζετε με αυτό τον τρόπο ένα μικρό κέρδος και αποφεύγετε σε μεγάλο βαθμό το άγχος των τελευταίων λεπτών. Αν βέβαια επιβεβαιωθεί η αρχική σας επιλογή θα πληρωθείτε το υπόλοιπο μέρος του πονταρίσματος με βάση την αρχική απόδοση της αγοράς. Εξαιρετική επιλογή για παίκτες που επιθυμούν μικρό κέρδος με σαφώς μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αυτόματο Cash Out

Αν είστε από αυτούς που έχετε προσθέσει το cash out στη στοιχηματική σας στρατηγική αλλά δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εξέλιξη μίας αναμέτρησης υπάρχει η λύση. Το αυτόματο cash out σας προσφέρει τη δυνατότητα να βάλετε όριο στο ποσό που σας αφήνει ικανοποιημένους η πιθανότητα νίκης και να κλείσετε ένα στοίχημα αν και εφόσον η προσφορά του bookmaker αγγίξει τη συγκεκριμένη τιμή. Βάλτε το όριο που επιθυμείτε και αφήστε την εφαρμογή να ενεργήσει εκ μέρους σας.

Written by: Σάκης Σταυρίδης

Rate it

0%