Η Τάμτα καλωσορίζει το καλοκαίρι βουτώντας σε «Ήλιους Και Θάλασσες»

Share
Carroten Song Project | «Ήλιους & Θάλασσες» Τάμτα

Το #Carroten καλωσορίζει επισήμως το καλοκαίρι και παρουσιάζει το απόλυτο Soundtrack του καλοκαιριού «Ήλιους & Θάλασσες» με πρωταγωνίστρια το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, την μοναδική Τάμτα! #CarrotenSongProject

Posted by Carroten Greece on Montag, 15. Mai 2017

Η Τάμτα καλωσορίζει το καλοκαίρι με την πιο μεγάλη, απολαυστική και δροσιστική βουτιά σε «Ήλιους Και Θάλασσες».

Το soundtrack του καλοκαιριού έχει πρωταγωνίστρια την Τάμτα.

Η μοναδική Τάμτα, η πιο λαμπερή ύπαρξη του ελληνικού pop προσκηνίου επιλέχθηκε ως κεντρικό πρόσωπο του «Carroten Song Project» για να ντύσει με τη φωνή της το τραγούδι που θα γίνει αναμφίβολα συνώνυμο του φετινού καλοκαιριού.

Παραμένοντας προσηλωμένη στην avant-garde της pop μουσικής στην Ελλάδα, η Τάμτα μας απευθύνει κάλεσμα να βουτήξουμε μαζί της στην ομορφότερη εποχή του χρόνου, φέρνοντας μαγευτικές εικόνες και στιγμές από «Ήλιους Και Θάλασσες».

Το «Ήλιους Και Θάλασσες» έχει τη μουσική υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου και τους στίχους του Νίκου Γρίτση, ενώ τους στίχους στην αγγλόφωνη εκδοχή που θα ακούσουμε σύντομα γράφουν οι John Ballard, Ιωάννης Κουτσαυτάκης και Romy Papadea. Και στις δύο περιπτώσεις για την ενορχήστρωση έχουν μεριμνήσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης, σε φωνητική παραγωγή του Αλέξανδρου Παπακακωνσταντίνου (Alex P).

Στο video clip η Τάμτα απαθανατίζει το ονειρικό τοπίο της ειδυλλιακής καλοκαιρινής τοποθεσίας όπου έλαβαν χώρα τα γυρίσματα – εντός Αττικής – με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Παπαδάκου, παρασύροντας σε μία μεγάλη, απολαυστική και δροσιστική βουτιά στο καλοκαίρι.

Το soundtrack του καλοκαιριού «Ήλιους Και Θάλασσες» κυκλοφορεί επίσημα τις επόμενες ημέρες από τη Minos EMI / Universal.

 

Πηγή: hit-channel.com

In this article


Join the Conversation