fbpx

News

Πως φλερτάρει κάθε ζώδιο;

today13/06/2023 505

Background
share close

Με ποιον τρόπο φλερτάρουν τα 12 ζώδια :Το φλερτ είναι μια μορφή επικοινωνίας που γεμίζει με αλατοπίπερο την καθημερινότητά μας, μας δίνει χαρά και ενθουσιασμό και μας ανεβάζει την ψυχολογική μας διάθεση και την αυτοπεποίθηση στα ύψη! Το φλερτ που χρησιμοποιεί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικό, πώς όμως μας επηρεάζει το ζώδιό μας στον τρόπο με τον οποίο φλερτάρουμε;

Κριός
Ο Κριός λατρεύει το φλερτ, είναι από τη φύση του κυνηγός και του αρέσει να κατακτά με τις προσπάθειές του το πρόσωπο που θέλει δίπλα του. Με χαρά, ενθουσιασμό και παρορμητισμό θα σας πλησιάσει, θα σας πιάσει την κουβέντα και θα σας παρασύρει σε ένα ερωτικό παιχνίδι χωρίς όρια! Τόσο για τον άνδρα όσο και για την γυναίκα Κριό το φλερτ είναι τέχνη, θα βρει εύκολα το κουμπί σας για να σας γοητεύσει και αν και εφόσον δεν ενδώσετε στο φλερτ του από το πρώτο ραντεβού, θα κάνει τα πάντα για να σας πολιορκήσει στις επόμενες συναντήσεις σας, που δύσκολα θα καταφέρετε να του αντισταθείτε! Διαθέτει έντονη αυτοπεποίθηση και έχει το ταλέντο να παρουσιάζει τον εαυτό του με τρόπο που γίνεται πάντα γοητευτικός! Δεν θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε ότι ο Κριός σας φλερτάρει. Ο ορμητικός του χαρακτήρας και η λήψη πρωτοβουλιών για την συνέχεια της γνωριμίας σας θα σας κάνουν να νιώσετε οικειότητα και θα σας πείσουν για το ενδιαφέρον του!

Ταύρος
Διαθέτεις υπομονή; Αν όχι προσπάθησε να την εξασκήσεις, γιατί με τον Ταύρο στην αρχή της γνωριμίας σας δεν θα μπορείς να καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή αν σε βλέπει απλώς φιλικά. Αν και είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια, για τον Ταύρο το ερωτικό παιχνίδι πρέπει να γίνεται σε αργούς και σταθερούς ρυθμούς! Δεν θα μπει στη διαδικασία να σας φλερτάρει, αν δεν έχει σιγουρέψει τα δικά του συναισθήματα πρώτα. Το βλέμμα του πολλές φορές μαρτυρά τις ερωτικές του προθέσεις. Μπορεί να κάτσει να σας κοιτάζει αρκετή ώρα, χωρίς να παίρνει την απόφαση να σας πλησιάσει, θα παρατηρήσει τον τρόπο που κινείστε, που μιλάτε και γενικότερα τις αντιδράσεις σας. Το βλέμμα του Ταύρου λέει πολλά… Αν νιώσει σιγουριά ότι θα ανταποκριθείτε στο φλερτ του τότε θα σας πλησιάσει, αλλιώς δεν θα δώσει καμία συνέχεια. Στην αρχή της γνωριμίας σας θα θελήσει να μάθει τα πάντα για εσάς! Μπορεί να μην αφήνει ερωτικά υπονοούμενα, όταν όμως νιώσει σιγουριά και ασφάλεια για την πορεία της γνωριμίας σας, το φλερτ του θα γίνει έντονο και θα σας πείσει αμέσως για τις προθέσεις του!

Δίδυμοι
Με στοιχείο του τον αέρα και κυβερνήτη του τον Ερμή, ο Δίδυμος είναι ζώδιο της επικοινωνίας και το φλερτ είναι τρόπος ζωής για αυτόν, αφού του δίνει ενέργεια, ζωτικότητα και δεν μπορεί στιγμή δίχως αυτό! Ο σκοπός του φλερτ δεν είναι πάντα η κατάκτηση, όσο το ίδιο το ερωτικό παιχνίδι και η επικοινωνία! Οι ντροπές δεν έχουν θέση στο φλερτάρισμα του Διδύμου, είναι άμεσος και ευθύς, θα σας πλησιάσει και θα σας μιλήσει με εύθυμο τρόπο και σίγουρα θα σας γίνει συμπαθής από την αρχή! Είναι πολύ εκδηλωτικός στις αντιδράσεις του και δεν θα έχετε καμία αμφιβολία ότι σας φλερτάρει, αφού εκτός από εσάς θα το καταλάβουν και όσοι βρίσκονται κοντά σας! Είναι γελαστός, πολύ ευχάριστη παρέα και σίγουρα διαθέτει επικοινωνιακό ταλέντο! Ο Δίδυμος όταν φλερτάρει είναι γεμάτος χιούμορ, κάνει πολλές κολακείες και ξέρει να ανυψώνει την αυτοπεποίθηση στα ύψη! Προσοχή όμως…το φλερτ για τον Δίδυμο είναι μέρος της καθημερινότητάς του και πολύ συχνά όταν κατακτά τον στόχο του, βαριέται, για αυτό παιδέψτε τον λίγο πριν ενδώσετε!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ντροπαλός, διστακτικός και ανασφαλής στον έρωτα αλλά και στο φλερτ! Σίγουρα θα καταλάβετε το ενδιαφέρον του από την αρχική του αμηχανία, όπου πιθανότατα θα χάσει τα λόγια του και θα έχει άγχος στην πρώτη σας επαφή! Για να ξεκινήσει το φλερτ με έναν Καρκίνο, θα πρέπει να πάρει πρώτα το πράσινο φως από εσάς – μην τα περιμένετε όλα από εκείνον – και όταν βεβαιωθεί ότι θα βρει ανταπόκριση τότε μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα. Τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας Καρκίνος είναι αρκετά τρυφεροί, ρομαντικοί και στοργικοί – τόσο στο φλερτ όσο και στον έρωτα! Δεν χρησιμοποιούν υπερβολές για να κατακτήσουν το άτομο που επιθυμούν, απλά προσπαθούν να το ψυχολογήσουν, να δουν τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί και τις προθέσεις του! Ο Καρκίνος δεν θεωρεί το φλερτ παιχνιδάκι, έχει σοβαρές προθέσεις και μόλις καταφέρει να διώξει την αμηχανία του, θα σε παρασύρει σε ένα ερωτικό παιχνίδι που θα είναι βγαλμένο σαν από παραμύθι!

Λέων
Το φλερτ για τον Λέοντα είναι ένα απίστευτα ερωτικό παιχνίδι, στο οποίο θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής και να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο!!! Ο άνδρας Λέων, θα σε πλησιάσει με θάρρος και τόλμη, θα σου πιάσει την κουβέντα με εγκαρδιότητα και χωρίς να περάσει πολύς χρόνος, θα σου ζητήσει το τηλέφωνό σου και θα σου προτείνει να βρεθείτε οι δυο σας! Ο Λέοντας έχει τον τρόπο του όταν φλερτάρει να νιώθει… βασιλιάς, είναι περιποιητικός και γενναιόδωρος και θα βάλει τα δυνατά του για να σας εντυπωσιάσει. Η γυναίκα Λέοντας είναι ένα θηλυκό, σίγουρο για τον εαυτό του, φλερτάρει χωρίς ντροπές και συνήθως θα καταλάβετε ότι ενδιαφέρεται για εσάς από τον τρόπο που θα σας προσεγγίσει, από το βλέμμα της αλλά και τη διάθεσή της για να σας εντυπωσιάσει. Μπορείτε να την δείτε να παίζει ανέμελα τα μαλλιά της, να καρφώνει το βλέμμα της επάνω σας και αν της αρέσετε πολύ, τότε θα έχει το θάρρος να σας μιλήσει!

Παρθένος
Το φλερτ για τον Παρθένο δεν είναι εύκολη υπόθεση…! Τόσο η γυναίκα, όσο και ο άνδρας Παρθένος είναι άνθρωποι της λογικής και δεν εκφράζονται αυθόρμητα, χωρίς να το έχουν σκεφτεί καλά πρώτα! Δύσκολα θα μπορέσετε να διακρίνετε ότι ο Παρθένος σας φλερτάρει, ξέρει να κρύβει καλά τα συναισθήματά του μέχρι να είναι απόλυτα σίγουρος, αφού δεν του αρέσει να κάνει λάθη. Πρώτα θα σας κοιτάζει από την κορυφή ως τα νύχια, θα δει τον τρόπο που μιλάτε, που κινείστε, τα ρούχα που φοράτε, αλλά και κάθε λεπτομέρεια του συνόλου σας! Σε κάθε περίπτωση το φλερτ του Παρθένου είναι πολύ διακριτικό, διαθέτει ευγένεια στο χαρακτήρα του και δεν πρόκειται να σας φέρει σε δύσκολη θέση ή αμηχανία. Μην περιμένετε ότι θα σκεφτεί έναν ρομαντικό τρόπο για να σας φλερτάρει, γιατί είναι αρκετά πρακτικός! Στην αρχή το πιο πιθανό είναι το φλερτ του να σας θυμίσει επαγγελματικό ραντεβού και όχι ερωτικό, όμως όταν θα πάρει…θάρρος, θα σας αποδείξει ότι μπορεί να γίνει ένας πιστός, αφοσιωμένος και δοτικός σύντροφος, που θα ικανοποιεί με αγάπη κάθε επιθυμία σας!

Ζυγός
Με κυβερνήτη του τον πλανήτη του έρωτα την Αφροδίτη, ο Ζυγός λατρεύει το φλερτ, είναι αρκετά κοινωνικός και δεν διστάζει να φλερτάρει με ευγένεια και τρόπο, καθημερινά! Το φλερτ του είναι διακριτικό, θα σας κοιτάξει, θα σας χαμογελάσει και θα ψάξει να βρει ευκαιρία για να πιάσει κουβέντα μαζί σας. Το αρνητικό του στοιχείο είναι ότι είναι αναποφάσιστος, γι αυτό λοιπόν αρκετές φορές μπορεί να φλερτάρει, χωρίς να έχει σκεφτεί αν θέλει να προχωρήσει το φλερτ σε μια γνωριμία ή απλά το κάνει για να περάσει την ώρα του ευχάριστα! Η αναποφασιστικότητά του ακόμα και στο φλερτ θα σας μπερδέψει, δεν θα ξέρετε αν η συμπάθεια που σας δείχνει είναι φιλική ή ερωτική! Πώς θα καταλάβετε όντως ότι ο Ζυγός φλερτάρει μαζί σας; Ένα χαμόγελο του, ένα βλέμμα του και η παρατηρητικότητά του, θα σας πείσουν ότι του έχετε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αν ανταποκριθείτε στο φλερτ του και τότε δεν θα διστάσει να σας προσεγγίσει και να ξεκινήσει μαζί σας μια ευχάριστη κουβεντούλα.

Σκορπιός
Ως γνωστόν σε όλους μας ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια, ζει με πάθος και ένταση την ερωτική του ζωή και το φλερτ τον εξιτάρει! Ο άνδρας Σκορπιός είναι γοητευτικός και ερωτικός, με ένα βλέμμα του θα σας πείσει ότι όχι απλά σας φλερτάρει, αλλά ότι του έχετε ξυπνήσει όμορφα ερωτικά συναισθήματα! Φλερτάρει συνήθως τις γυναίκες που έχουν έντονη θηλυκότητα και εκπέμπουν μυστήριο! Θα σας πλησιάσει με άμεσο τρόπο, δεν θα διστάσει να δείξει τις προθέσεις του και να γίνει αρκετά προκλητικός. Έχει την τάση να ενθουσιάζεται εύκολα και να λέει μεγάλα λόγια, μην εκπλαγείτε λοιπόν αν όταν σας φλερτάρει γίνει και λίγο υπερβολικός! Η γυναίκα Σκορπιός ξεχωρίζει για την θηλυκότητά της, το φλερτ είναι κομμάτι της ερωτικής της ζωής. Θα καταλάβετε ότι σας φλερτάρει από τον τρόπο που θα σας κοιτάξει, θα κολλήσουν τα μάτια της πάνω σας και θα προσπαθήσει με την διαίσθησή της να καταλάβει τις προθέσεις σας. Το έντονο φλερτ της γυναίκας Σκορπιού μπορεί να σας κάνει να νιώσετε και άβολα ακόμη!

Τοξότης
Ο Τοξότης θα σας φλερτάρει με ενθουσιασμό και ανάλαφρη διάθεση και θα κεντρίσει σίγουρα το ενδιαφέρον σας με την ευχάριστη προσωπικότητά του! Όταν ο άνδρας Τοξότης νιώσει έλξη για μια γυναίκα, δεν θα διστάσει να την φλερτάρει και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει να την κατακτήσει. Φλερτάρει με ευθύτητα και ειλικρίνεια, είναι σίγουρος για τον εαυτό του και η υπερβολική του αισιοδοξία είναι ένα μεγάλο ατού στην αποπλάνηση γυναικών. Η γυναίκα Τοξότης είναι ανέμελη και λατρεύει την περιπέτεια, γι’ αυτό και το φλερτ είναι για αυτήν μια πρόκληση που δεν μπορεί να αντισταθεί! Φυσικά και δεν ντρέπεται να φλερτάρει έναν άνδρα που της αρέσει, είναι άμεση στις επαφές της και αρκετά εξωστρεφής! Θα καταλάβετε αμέσως ότι σας φλερτάρει, από τον τρόπο που θα σας προσεγγίσει και από την περιέργεια που θα δείξει να μάθει τα πάντα για εσάς! Είναι μια γυναίκα που ποτέ δεν νιώθει αμήχανα. Έστω και αν σας γνωρίζει πολύ λίγο, θα νιώθει αρκετή οικειότητα κατά την διάρκεια του φλερτ και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να σας κερδίσει.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως αν και είναι ένα ζώδιο αρκετά συγκρατημένο και καθόλου εκδηλωτικό, κρύβει μέσα του έναν βαθύ ρομαντισμό που τον φανερώνει επιλεκτικά μόνο όταν αυτός θέλει! Ο άνδρας Αιγόκερως πριν ξεκινήσει να σας φλερτάρει, θα έχει σκεφτεί και θα έχει προγραμματίσει στο μυαλό του όλες του τις κινήσεις, ώστε να πετύχει το στόχο του! Είναι αρκετά επιφυλακτικός θα μπορούσαμε να πούμε και καχύποπτος, όμως δεν παύει να είναι ένας παραδοσιακός άνδρας που θέλει να κάνει αυτός το πρώτο βήμα, για να κατακτήσει μια γυναίκα! Θα σας προσεγγίσει με διακριτικότητα και θα σκεφτεί ένα έξυπνο κομπλιμέντο ή μια έξυπνη ερώτηση, για να σας κινήσει το ενδιαφέρον! Η γυναίκα Αιγόκερως αν και φαίνεται ψυχρή και απρόσιτη, είναι μια ιδιαίτερη γυναίκα που απλά αντιμετωπίζει το φλερτ με σοβαρότητα! Δεν θέλει να δίνει δικαιώματα για σχόλια, επομένως όσο και αν της αρέσετε, δεν θα σας φλερτάρει έντονα! Θέλει τον άνδρα κυνηγό, δεν θα σκεφτεί ποτέ να κάνει αυτή το πρώτο βήμα, αλλά θα έχει αρκετή επιμονή να περιμένει για το πότε τα συναισθήματά της θα βρουν ανταπόκριση!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι ένας σύνθετος, πολύπλοκος χαρακτήρας που δεν μπορείς να καταλάβεις εύκολα, αν σε έχει προσεγγίσει για να σε φλερτάρει ή απλά για να κάνει φιλική κουβεντούλα. Στην πραγματικότητα ούτε ο ίδιος μπορεί να διακρίνει πότε φλερτάρει ή πότε απλά θέλει να περάσει την ώρα του, γιατί η επικοινωνία και οι κοινωνικές επαφές είναι μέρος της καθημερινότητάς του! Σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «φλερτάκιας», του αρέσει το επικοινωνιακό παιχνίδι με το αντίθετο φύλο και φυσικά του αρέσει να φλερτάρει ακόμα και όταν είναι δεσμευμένος! Πώς θα καταλάβετε ότι ένας άνδρας ή μία γυναίκα Υδροχόος σας φλερτάρει; Πολύ απλά θα σας πλησιάσει χωρίς ντροπή και δισταγμό και θα βρει αφορμή να συζητήσει ένα θέμα της επικαιρότητας, θα προσπαθήσει να διεισδύσει στον συναισθηματικό σας κόσμο, να καταλάβει πώς νιώθετε και αν υπάρχει ανταπόκριση. Ο Υδροχόος δεν είναι άμεσος και ευθύς, θα πρέπει πίσω από τα λόγια του και τις εκφράσεις του, να καταλάβεις τις προθέσεις του!

Ιχθύς
Ο Ιχθύς είναι εκφραστικός, συναισθηματικός, αλλά παράλληλα ντροπαλός και ανασφαλής όταν φλερτάρει! Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα Ιχθύς, είναι λιγάκι συγκρατημένοι στο ερωτικό τους φλερτ, δεν δείχνουν άμεσα τις προθέσεις τους και τις επιθυμίες τους. Πως θα αντιληφθείτε ότι σας φλερτάρουν; Το βλέμμα του Ιχθύ ισοδυναμεί με 1000 λέξεις, μπορεί στα λόγια αρχικά να μην σας πείσει ότι σας θέλει, μπορεί η γλώσσα του σώματος να μην μαρτυρήσει τις κρυφές σκέψεις και επιθυμίες του …όμως τα μάτια του όταν φλερτάρουν, κοιτάζουν με πόθο και πάθος και μπορούν να σας δώσουν την επιβεβαίωση ότι σας θέλει! Ο άνδρας Ιχθύς, αν είναι σίγουρος ότι το φλερτ του θα βρει ανταπόκριση, θα σας πλησιάσει, θα θελήσει να σας συναντήσει, θα γίνει ιδιαίτερα ρομαντικός και τρυφερός και με την γλυκύτητα του χαρακτήρα του και τους καλούς του τρόπους, θα καταφέρει να σας κερδίσει. Η γυναίκα Ιχθύς δύσκολα θα σας πλησιάσει αυτή πρώτα, περιμένει από τον άνδρα να κάνει το πρώτο βήμα, όταν όμως ξεπεράσει τις ντροπές της, μεταμορφώνεται σε ένα άκρως ερωτικό και ρομαντικό θηλυκό!

via

Written by: Δέσποινα Πετρίδου

Rate it

0%