fbpx

News

Πες μας τον μήνα που γεννήθηκες για να σου πούμε τι δέντρο είσαι

today07/09/2023 4

Background
share close

Εκτός από τον συγκεκριμένο συμβολισμό, καθ’ ένα προσδίδει διάφορα χαρακτηριστικά

Ο μήνας που γεννήθηκες  αντιστοιχεί και σε ένα δέντρο, που έχει συγκεκριμένο συμβολισμό  και σου προσδίδει διάφορα χαρακτηριστικά.

Βρες σε ποιο ανήκεις ανάλογα με τον μήνα γέννησης σου και μάθε τι σημαίνει:

Αν γεννήθηκες Ιανουάριο

Σορβιά

Ανήκεις στους φιλοσόφους. Είσαι οραματιστής, με υψηλά ιδανικά. Ασκείς έντονη επιρροή στους άλλους, υπόγεια και προσπαθείς να τους δείξεις τις προοπτικές τους σαν άτομα. Το εσωτερικό σου πάθος και η δημιουργικότητα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, εάν είσαι υπομονετικός και εκφράζεις ήρεμα ό,τι σκέφτεσαι και νιώθεις. Οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν από τη μοναδική σου οπτική και θα εμπνευστούν από σένα.

Αν γεννήθηκες Φεβρουάριο

Φλαμουριά

Είσαι ελεύθερος στοχαστής. Έχεις φαντασία, διαίσθηση, καλλιτεχνικά ταλέντα και βλέπεις τον κόσμο με καθαρότητα. Ωστόσο, είσαι και ευμετάβλητος και αποσύρεσαι κατά καιρούς, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή θέλεις καλύτερη επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο. Η τέχνη, η γραφή (ειδικά η ποίηση), η επιστήμη και η θεολογία (πνευματικά θέματα) είναι τομείς που σε ενδιαφέρουν αρκετά. Άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι αποφεύγεις τις επαφές, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είσαι απλά βυθισμένος στον δικό σου κόσμο. Έτσι κι αλλιώς σπάνια σε ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου.

Αν γεννήθηκες Μάρτιο

Άλνος (Σκλήθρα) 

Είσαι ανιχνευτής. Θα ανοίξεις το μονοπάτι στους άλλους, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν. Είσαι δυναμικός, εξωστρεφής, γοητευτικός και σου αρέσει να έρχεσαι σε επαφή με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Όχι μόνο ταιριάζεις με όλους, αλλά και οι άλλοι έλκονται από σένα. Έχεις πίστη στον εαυτό σου, ενώ εκνευρίζεσαι όταν χάνεις άσκοπα τον χρόνο σου ή με τα επιφανειακά ή ψεύτικα άτομα.

Αν γεννήθηκες Απρίλιο

Ιτιά

Είσαι δημιουργικός, διαισθητικός και έξυπνος. Καταλαβαίνεις ότι όλα γίνονται στην κατάλληλη στιγμή και αυτό σου δίνει μια ρεαλιστική προοπτική των πραγμάτων, όπως επίσης σε αναγκάζει να είσαι πιο υπομονετικός και ανεκτικός. Με τη νοημοσύνη σου αποκτάς γνώσεις και εντυπωσιάζεις τους γύρω σου με την καλή σου μνήμη. Η αντίληψή σου είναι αυτή που σου προσδίδει  λάμψη και αυτή θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Αν γεννήθηκες Μάιο

Κράταιγος

Είσαι διχασμένη προσωπικότητα. Από τη μια, φαίνεσαι ένας νορμάλ, ήρεμος άνθρωπος, αλλά στο εσωτερικό σου βράζεις. Είσαι ανήσυχος και παθιασμένος. Ωστόσο, είσαι ευπροσάρμοστος στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις, ικανοποιείσαι με ό,τι καταφέρνεις και κάνεις και τους άλλους να ευχαριστιούνται. Επιπλέον, είσαι περίεργος, καλός ακροατής, με χιούμορ, αν και ορισμένες φορές έχεις ειρωνικό ύφος.

Αν γεννήθηκες Ιούνιο

Βελανιδιά

Έχεις μεγάλη εσωτερική δύναμη! Είσαι προστατευτικός και συχνά γίνεσαι η… φωνή των άλλων. Κατά κάποιο τρόπο, θεωρείσαι  ως σταυροφόρος και εκπρόσωπος των αουτσάιντερ. Είσαι γενναιόδωρος και εξυπηρετικός, αποπνέεις αυτοπεποίθηση και φυσικά πιστεύεις ότι θα επιτύχεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχεις έναν βαθύ σεβασμό για την ιστορία και τις ρίζες σου και θέλεις να μεταδώσεις τις γνώσεις σου για το παρελθόν σε άλλους, γι’ αυτό θα γίνεις καλός δάσκαλος. Συνήθως, οι άνθρωποι σαν κι εσένα ζουν μια γεμάτη, ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, ενώ είναι πιθανό να ασχοληθούν με κοινωνικούς/κοινοτικούς φορείς.

Αν γεννήθηκες Ιούλιο

Ελαιόπρινος (Γκι)

Έχεις μια μεγαλοπρέπεια, είσαι ευγενής και συχνά αναλαμβάνεις θέσεις υψηλού κύρους και ηγεσίας. Έχεις μεγάλη επιμονή και δεν αποφεύγεις ποτέ μια πρόκληση. Είναι σχεδόν σπάνιο να ηττηθείς, μόνο και μόνο επειδή συνεχίζεις να προσπαθείς μέχρι να πάρεις αυτό που θέλεις. Είσαι ανταγωνιστικός και φιλόδοξος, ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα, αλλά γενναιόδωρος και συγχωρείς σφάλματα των άλλων.

Αν γεννήθηκες Αύγουστο

Φουντουκιά

Είσαι πολύ έξυπνος, οργανωμένος και αποτελεσματικός. Έχεις τη δυνατότητα να απορροφάς γνώσεις και πληροφορίες και μπορείς να τις ανακαλείς, να τις χρησιμοποιείς και γενικά να τις εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο. Μερικές φορές εμφανίζεσαι ως παντογνώστης, προκαλώντας αντιπάθειες. Τα πας καλά με τους αριθμούς, τις επιστήμες και θέματα που απαιτούν αναλυτικό πνεύμα. Παρ’ όλο που σου αρέσουν οι κανόνες, συνήθως τους θέτεις, παρά τους ακολουθείς.

Αν γεννήθηκες Σεπτέμβριο

Κληματαριά 

Είσαι απρόβλεπτος, γεμάτος αντιφάσεις και συχνά αναποφάσιστος. Αυτό οφείλεται στην ικανότητά σου να βλέπεις και τις δύο πλευρές του νομίσματος και συμπάσχεις με την κάθε πλευρά εξίσου. Είναι δύσκολο να διαλέξεις γιατί μπορείς να δεις τα υπέρ και τα κατά τόσο του ενός ατόμου ή κατάστασης, όσο και του άλλου. Σου αρέσουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, όπως φαγητό, κρασί, μουσική και τέχνες. Αν και φαινομενικά απόμακρος, κατά βάθος είσαι πολύ ρομαντικός.

Αν γεννήθηκες Οκτώβριο

Κισσός

Έχεις την ικανότητα να πηγαίνεις κόντρα στις πιθανότητες και τις εκτιμήσεις. Έχεις οξυδέρκεια, συμπόνια και πίστη στους άλλους. Μια δοτική φύση, που είναι πάντα εκεί για να προσφέρει ένα χέρι βοήθειας. Ξεπερνάς τις δυσκολίες με επιμονή και έχεις μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Είσαι ήρεμος, ανθεκτικός, γοητευτικός και χαρισματικός.

Αν γεννήθηκες Νοέμβριο

Καλαμόδεντρο

Είσαι καταπληκτικός στο να κρατάς μυστικά. Μπορείς να σκάψεις βαθιά για να βρεις την πραγματική σημασία και να ανακαλύψεις την αλήθεια. Οι άνθρωποι που γεννιούνται Νοέμβριο λατρεύουν τις ωραίες ιστορίες, τα κουτσομπολιά και τα σκάνδαλα. Αυτό τους κάνει τέλειους ιστορικούς, δημοσιογράφους, ντετέκτιβ και αρχαιολόγους. Ωστόσο, κατά καιρούς τείνουν να χειριστικοί, απόλυτοι, αλλά εξακολουθούν να έχουν ισχυρή αίσθηση της αλήθειας και της τιμής.

Αν γεννήθηκες Δεκέμβριο

Κουφοξυλιά

Είσαι ένα ατίθασο πλάσμα που αγαπά την ελευθερία. Αναζητάς συνεχώς καινούργιες συγκινήσεις και εμπειρίες, ωστόσο, είσαι αρκετά ειλικρινής και αυθόρμητος. Αρνείσαι να πιεστείς από οποιονδήποτε και οτιδήποτε και χρειάζεσαι συχνά ψυχικές και σωματικές προκλήσεις. Επιπλέον, είσαι πολύ στοχαστικός, σοφός και διακριτικός και προσπαθείς πραγματικά να βοηθήσεις τους άλλους.

via:

 

Written by: Δέσποινα Πετρίδου

Rate it

0%