fbpx

Ενδιαφέρον

Οι ειδικοί απαντούν: Γιατί οι περισσότεροι γάμοι των διασήμων καταλήγουν σε διαζύγιο;

today23/02/2023 6

Background
share close

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι το να μένουν παντρεμένοι διασημότητες είναι πιο αξιοσημείωτο από το να παντρεύονται διασημότητες. Αλλά ενώ οι celebs δεν είναι πάντα “Ακριβώς όπως εμείς!” υπάρχουν μαθήματα που μπορούμε να μάθουμε από τις… αποτυχημένες σχέσεις τους.
Εδώ είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι περισσότεροι γάμοι διασημοτήτων αποτυγχάνουν και πώς μπορούμε να αποτρέψουμε αυτά τα λάθη από το να συμβούν στις δικές μας σχέσεις.

Έλλειψη κοινού χρόνου

Οι τουρνέ ή τα γυρίσματα σε όλη τη χώρα και τον κόσμο μπορούν να κρατήσουν εβδομάδες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό μπορεί να τους κάνει δύσκολο να βρουν χρόνο για να δώσουν προτεραιότητα στη σχέση τους, κάτι που γίνεται σοβαρό ζήτημα σε έναν γάμο. Σύμφωνα με το NaughtyGossip.com EIC Rob Shuter, “Συχνά οι ταινίες δε γυρίζονται εκεί που μένουν, έτσι αυτοί οι ηθοποιοί λείπουν για μήνες κάθε φορά. Ενώ κάνουν γυρίσματα, συχνά επιστρέφουν σε ένα άδειο δωμάτιο ξενοδοχείου. Μπορεί να είναι δύσκολο να είσαι τόσο μόνος για πολύ καιρό και δύσκολο και για όποιον μένει πίσω…» Αν και είναι υγιές να έχεις λίγο χρόνο μακριά από τον άλλον σου, είναι σημαντικό τα προγράμματά σου να συγχρονίζονται ως επί το πλείστον διαφορετικά εσύ και ο σύντροφός σου μπορεί να αρχίσετε να νιώθετε ξένοι όπως έχουν αναφέρει ψυχολόγοι διασήμων σε συνεντεύξεις τους.

Εγωισμός στο φουλ

Σε μια σχεση, πρέπει να λάβετε υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σας εκτός από τις δικές σας. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα με τις διασημότητες, που έχουν συνηθίσει να βρίσκονται μπροστά και στο επίκεντρο. Οι διασημότητες που έχουν συνηθίσει να τους φροντίζουν όλοι μπορεί να αγανακτούν όταν και οι σύντροφοί τους απαιτούν την προσοχή τους. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν υπερβολική δουλειά όταν μπορούν να βρουν άλλους που δε θα περιμένουν τόσα πολλά από αυτούς. Κι όμως αυτό συμβαίνει πολύ συχνά, σχεδόν στο 90% των περιπτώσεων.

Αν δεν μεγαλώνετε μαζί, θα χωρίσετε

Σύμφωνα με τον Shuter, αρχισυντάκτη στο NaughtyGossip που έχει παρακολουθήσει στενά πολλούς celebs, ένας λόγος που οι σχέσεις των διασημοτήτων καταρρέουν είναι επειδή αλλάζουν οι κανόνες. Λέει, “Στον γάμο, οι ζωές των περισσότερων ανθρώπων γενικά μένουν οι ίδιες. Αυτό δεν συμβαίνει στις διασημότητες. Μια ταινία ή δίσκος μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους από τη μια μέρα στην άλλη.”

Ο σύντροφός σας εξελίσσεται όπως κι εσείς. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να συνεχίσετε να ελέγχετε ο ένας τον άλλον για να βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας είναι ευθυγραμμισμένες.

Προσφορά και ζήτηση

Εκτός από το γεγονός ότι οι celebrities δεν έχουν έλλειψη από θαυμαστές που τους κυνηγούν για να περάσουν καλά, πολλοί celebrities βρίσκονται σε μια θέση όπου έρχονται κοντά με άλλους ελκυστικούς ανθρώπους. Αν και μπορεί να μην βρισκόμαστε σε μια επαγγελματική θέση που να μας ενθαρρύνει να συνδεθούμε με τους συναδέλφους μας, έχουμε περισσότερες ευκαιρίες από ποτέ να ξεπεράσουμε τα όρια. Εκτός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρουν ένα πριβε παράθυρο για φλερτ και παράνομες σχέσεις, οι διάσημοι περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι και σε πολλά πάρτυ. Εκεί συνήθως γίνεται η λαδιά….

πηγη : pink.gr

Written by: Χρύσα Μαλάμη

Rate it

0%