«Τάξε Μου»: Η Έλλη Κοκκίνου κυκλοφορεί νέο single και video clip

«Τάξε Μου»: Η Έλλη Κοκκίνου κυκλοφορεί νέο single και video clip

 • Η Έλλη Κοκκίνου κυκλοφορεί από την Cobalt Music το νέο single και video clip «Τάξε Μου».

  Η γνωστή τραγουδίστρια υποδέχεται την πιο ζεστή εποχή του χρόνου δείχνοντας την αποφασιστικότητά της να αφήσει το δικό της ξεχωριστό σημάδι, όπως πραγματοποίησε αντίστοιχα το περσινό καλοκαίρι με την επιτυχία του τραγουδιού «Όλα Λάθος», το video clip του οποίου έχει ξεπεράσει τις 6,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέχρι σήμερα.

  Τη μουσική του «Τάξε Μου» έχει υπογράψει ο Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους έχει δώσει ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης. Ο Γιάννης Φρασέρης πραγματοποίησε επίσης την παραγωγή και την ενορχήστρωση.

  «Τάξε μου μια ζωή πως θα είμαστε μαζί», τραγουδά σε αισιόδοξο τόνο η Έλλη Κοκκίνου σε ένα τραγούδι με χορευτικό ρυθμό, προάγγελο του νέου δίσκου της που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

  Οι στίχοι του «Τάξε Με» εκφράζουν τη λαχτάρα και την ελπίδα της ηρωίδας να της αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή ο μεγάλος έρωτας που εμφανίστηκε ξαφνικά και έφερε την ανατροπή.

  Το «Τάξε Μου» κυκλοφορεί μαζί με ένα άκρως καλοκαιρινό μουσικό βίντεο που γυρίστηκε στο ειδυλλιακό περιβάλλον της Αθηναϊκής Ριβιέρα με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του ταλαντούχου Γιώργου Μπενιουδάκη.

  Σαγηνευτική και λαμπερή όπως πάντα, η Έλλη Κοκκίνου ασκεί την απαράμιλλη γοητεία της και κρατά καθηλωμένο το θεατή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του video clip για το καινούργιο τραγούδι της.

   

  hit-channel.com

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

18:00 - 20:00
Κωνσταντίνα Φουτζιτζή
Τα απογεύματα είναι "ζωντανά" στον NRG 98.5