Τα Ζώδια της Παρασκευής

Τα Ζώδια της Παρασκευής

 • Κριός
  Επειδή η μέρα είναι επικοινωνιακή, μην την χαραμίσεις σε συζητήσεις που γίνονται απλά για να γίνονται και δώσε έμφαση σε ό, τι σε ενώνει με τον άλλο, όχι σ’ ό, τι σε χωρίζει.

  Ταύρος
  Να μην ξέρεις να χαρείς ή να λυπηθείς είναι σήμερα, καθώς κάποια καλά έρχονται ετεροχρονισμένα και αυτά που θέλεις, απαιτούν και κάποια ακόμη προσπάθεια.

  Δίδυμοι
  Μην μείνεις στον ενθουσιασμό ή τον προβληματισμό για όσα σου συμβαίνουν και ξεχάσεις τα πρακτικά που χρειάζεται να κάνεις σχετικά.

  Καρκίνος
  Καμιά φορά είναι εύκολο να γίνεις εγωιστάκος επειδή δεν αισθάνεσαι και πολύ  καλά μέσα ή έξω. Αν το κάνεις, κάν' το τουλάχιστον μέσα από την φροντίδα για σένα.

  Λέων
  Μια χαρά είναι η επανάληψη ειδικά όταν είναι για θέματα ή με ανθρώπους που σε ευχαριστούν, απλώς αν θέλεις διαφορετικό αποτέλεσμα, δοκίμασε να αλλάξεις κάτι.

  Παρθένος
  Επειδή αν περιορίσεις την προσέγγισή σου στο πρακτικό, άκρη δεν βγαίνει, βάλε στο παιχνίδι και το ιδανικό και το τι ονειρεύεσαι κοκ, μήπως και συνεννοηθείς.

  Ζυγός
  Προσπάθησε να μην παραμελήσεις παιδιά, σύντροφο, οικογένεια γιατί έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις και καλύτερα μέρη να βρίσκεσαι. Βρες κάποια μέση λύση.

  Σκορπιός
  Δεν συγχωρούνται όλα, ούτε καν στον έρωτα και στον πόλεμο. Αυτό είναι μια εντύπωση που δεν κρατάει πολύ, γι’ αυτό κράτησε το επίπεδο.

  Τοξότης
  Αν θέλεις να βρεις δικαιολογία για να κάνεις την πατάτα σου, θα την βρεις. Δες καλύτερα μήπως βρεις τρόπο να μην χρειάζεται να κάνεις πατάτα.

  Αιγόκερως
  Ξεχνιέσαι, στην δουλειά, στις υποχρεώσεις σου, στην φροντίδα της υγείας σου και νομίζεις ότι δεν κοστίζει τίποτα. Δεν είναι έτσι.

  Υδροχόος
  Προσπάθησε να δείξεις κάποια σταθερότητα απέναντι στα παιδιά σου, στα ερωτικά σου, γενικά στα ευχάριστα της ζωής σου. Όχι επειδή είναι ευχάριστα, μπάτε σκύλοι αλέστε.

  Ιχθύες
  Κάνε καμιά αλλαγή στον χώρο σου για να εκτονωθείς, επειδή ν’ αλλάξεις σπίτι ή οικογένεια ίσως δεν είναι τόσο εύκολο.

  «Πηγή: https://www.athensvoice.gr/zodia/656821_ta-zodia-tis-paraskeyis-19-06-2020»

Συντάκτης