Κατερίνα Στικούδη: Δείτε το ανατρεπτικό video clip του single «Το Ξέραμε Και Οι Δυο»

Κατερίνα Στικούδη: Δείτε το ανατρεπτικό video clip του single «Το Ξέραμε Και Οι Δυο»

 • Η Κατερίνα Στικούδη, μια από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της pop – και όχι μόνο – μουσικής την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single της «Το Ξέραμε Και Οι Δυο» που κυκλοφορεί από τη νέα δισκογραφική στέγη της, τη Minos EMI / Universal Music.

  Το ερωτικό mid-tempo τραγούδι «Το Ξέραμε Και Οι Δυο» κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα ραδιόφωνα και τα ψηφιακά καταστήματα σε 3 διαφορετικές εκδοχές: την original, το ρυθμικό Moombah Remix αλλά και μια πιο μελωδική Slow Jams έκδοση.

  Τη μουσική υπογράφουν ο STAN και ο DJ Rico και οι στίχοι ανήκουν στον STAN Αντιπαριώτη.

  Στο άκρως μοντέρνο music video του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, ακολουθούμε τη φρενήρη πορεία ενός ζευγαριού εγκληματιών (Κατερίνα Στικούδη & Steve Milatos) που επιδίδονται σε ληστείες και απαγωγές, χωρίς αρχές και κοινωνικές δομές.

  Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί είναι ότι στα ίχνη τους βρίσκεται ένας αστυνομικός, που γνωρίζει και ακολουθεί κάθε κίνησή τους.

  Η ανατροπή στην υπόθεση αποκαλύπτεται στο φινάλε, όταν μια ληστεία πάει στραβά, συλλαμβάνεται ο ήρωας, αλλά η ηρωίδα καταφέρνει να ξεφύγει.

  Η συναρπαστική συνέχεια στο video clip για το τραγούδι «Το Ξέραμε Και Οι Δυο», το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

  www.hit-channel.com

Συντάκτης