«Όλα Τα Ναι» για το νέο τραγούδι της Βασιλικής Νταντά

«Όλα Τα Ναι» για το νέο τραγούδι της Βασιλικής Νταντά

 • Η Βασιλική Νταντά με πολύ μεράκι και αγάπη συνεχίζει την καλλιτεχνική της πορεία μέσα από μια ξεχωριστή μέχρι σήμερα δισκογραφική διαδρομή.

  Η τραγουδίστρια με τη γνήσια χροιά παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Όλα Τα Ναι».

  Η σημαντική εκπρόσωπος της λαϊκής μας μουσικής που τα τελευταία χρόνια φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της νέας καλλιτεχνικής γενιάς, δηλώνει και πάλι παρούσα στα μουσικά δρώμενα.

  Το «Όλα Τα Ναι» είναι ένα τραγούδι ερωτικό, το οποίο η Βασιλική Νταντά ερμηνεύει όπως πάντα με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

  «Όλα τα ναι θα σου φωνάξω που δε σου είχα πει ποτέ και μια συγγνώμη θα ανάψω αχ ουρανέ μου σκοτεινέ… Όλα τα ναι που σου χρωστάω κι όσες σου αρνήθηκα αγκαλιές, φωτοβολίδες που πετάω στου γυρισμού τις διαδρομές…»

  Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους έχει δώσει ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης. Την ενορχήστρωση και την παραγωγή έχει κάνει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

  Το video clip του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο Alex Konstantinidis και έχει ξεπεράσει ήδη μέσα σε δύο ημέρες τις 100.000 προβολές στο YouTube. Στο βίντεο βλέπουμε τη Βασιλική Νταντά σε διάφορα σημεία της Αθήνας, να ζει τον απόλυτο έρωτα, μέσα από όμορφες αλλά και άσχημες καθημερινές στιγμές.

  Το νέο single της Βασιλική Νταντά με τίτλο «Όλα Τα Ναι» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

  www.hit-channel.com

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ