«Ένα Παραμύθι Όλα» για τον Άκη Παναγιωτίδη

«Ένα Παραμύθι Όλα» για τον Άκη Παναγιωτίδη

 • Ο Άκης Παναγιωτίδης τα… σπάει από θυμό στο video clip για το νέο τραγούδι του.

  Η χαρακτηριστική βραχνή φωνή του Άκη Παναγιωτίδη, ένα γοητευτικό κράμα λαϊκού και ροκ που είχε ξεχωρίσει στο πανελλήνιο μέσα από την επιτυχημένη πορεία του στο «The Voice Of Greece», ξεσπάει από θυμό όταν ανακαλύπτει πως ήταν «Ένα Παραμύθι Όλα».

  Αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του, το οποίο φέρει την υπογραφή του Τάκη Δαμάσχη και του Κωνσταντίνου Παντζή στη μουσική, καθώς και του Νίκου Αρβανίτη στους στίχους.

  Το single κυκλοφορεί με ένα video clip που σκηνοθέτησε ο Κώστας Δεκουμές και στο οποίο ο Άκης Παναγιωτίδης πραγματοποιεί μία άκρως δυναμική εμφάνιση.

  Το νέο τραγούδι «Ένα Παραμύθι Όλα» του Άκη Παναγιωτίδη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

   

  akis panagiotidis

   

  Ο Άκης Παναγιωτίδης γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Σε ηλικία 7 ετών επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον επισκέπτεται τον Καναδά για διακοπές.

  Έχοντας πατέρα τραγουδιστή, μεγάλωσε σε περιβάλλον όπου κυριαρχούσε η μουσική και συγκεκριμένα το τραγούδι. Από μικρός έμαθε κιθάρα και άρχισε τις μουσικές αναζητήσεις. Παράλληλα με τις σπουδές του δημιούργησε την μπάντα του και ξεκίνησε. τα live σε διάφορους χώρους.

  Με την προτροπή και την επιμονή της οικογένειας του, ο Άκης Παναγιωτίδης αποφάσισε το 2015 να πάρει μέρος στον κύκλο του «The Voice Of Greece», μέσα από το οποίο συστήθηκε στο κοινό.

   

  hit-channel.com

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

18:00 - 20:00
Κωνσταντίνα Φουτζιτζή
Τα απογεύματα είναι "ζωντανά" στον NRG 98.5