Σοφία Καρβέλα: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού

Σοφία Καρβέλα: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού

  • Δημοσίευμα του περιοδικού CIAO θέλει τη Σοφία Καρβέλα να έχει χωρίσει από τον Θανάση Πανουργιά. Μάλιστα, το ρεπορτάζ του περιοδικού ανέφερε πώς η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα βρίσκεται σε νέα σχέση με έναν άντρα που έχει καταγωγή από τη Γαλλία, ενώ διανύει και τους πρώτους μήνες της τρίτης της εγκυμοσύνης.

    Η Σοφία Καρβέλα, μιλώντας στο Happy Day και στον Βασίλη Γρηγορόπουλο, απάντησε πρώτη φορά για το εν λόγω δημοσίευμα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

    «Είμαι πολύ έγκυος με συγκίνηση αλλά και περιέργεια γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Ακόμα δεν έχω αποδεχθεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους. Με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι σημαίνει στην προσωπική μου ζωή. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά», είπε χαρακτηριστικά.

    Πηγή: https://www.tlife.gr

Συντάκτης