Πανσέληνος στον Σκορπιό το Σάββατο 18 Μαΐου

Πανσέληνος στον Σκορπιό το Σάββατο 18 Μαΐου

 • Η Πανσέληνος περνάει στον Σκορπιό λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 18 Μαΐου, και μας καλεί να εμβαθύνουμε στην πιο σκοτεινή πλευρά της ψυχής μας, αναζητώντας οτιδήποτε μας δημιουργεί φόβο και σκοτεινιάζει το βλέμμα μας, και να απελευθερωθούμε από αυτό, να βρούμε τη δύναμη να αποδεσμευτούμε από τα πράγματα και τους ανθρώπους που δεν μας εξυπηρετούν πια, και να αναγεννηθούμε. Καλό είναι αυτές τις ημέρες να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας, τα επιχειρήματα και την έκφραση των συναισθημάτων σας.

  Περισσότερο επηρεάζονται τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρος, Σκορπιός, Λέοντας και Υδροχόος, και δη όσοι έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων. Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες, οπότε έχετε το νου σας, και συγκρατήστε αυθορμητισμό, κτητικότητα ή πείσμα και ερωτισμό στις πιο ευάλωτες για τα νεύρα σας ημέρες, και παράλληλα ρυθμίστε εκκρεμότητες και σταθεροποιήστε κατά το δυνατόν τυχόν επιδιώξεις σας. Καλό είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις την περίοδο αυτή, να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν, να κάνετε τον απολογισμό σας και να δρομολογήσετε τις υποθέσεις σας στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

   

  Σελήνη στον Σκορπιό: Φόβοι, απωθημένα και πάθος έρχονται στο φως


  Με τη Σελήνη στον Σκορπιό καλούμαστε να διαχειριστούμε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικά ενδιαφέροντα που μπορεί να έχουμε, καθώς το επιχειρηματικό δαιμόνιο και η διαίσθησή μας είναι στα ύψη και είναι αυτά που θα μας καθοδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή για εμάς επιλογή. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι η καχυποψία δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει, γιατί εγείρει έντονα ανασφάλειες που μπορεί να έχουμε και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλασσόμαστε.

  Ας μην ξεχνάμε ότι η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται σε θέση αδυναμίας, κάτι που μας οδηγεί σε έντονη μοναχικότητα και εκνευρισμό λόγω πιθανών φόβων, ενοχικών συνδρομών και απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα εγκρατείς και προσεκτικοί κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, καθώς η ανάγκη του να συγχωνευτούμε, να γίνουμε ένα με το ταίρι μας μπορεί να μας οδηγήσει σε σκηνές ζηλοτυπίας και ακραίες αντιδράσεις δημιουργώντας έντονο δράμα.

  Είναι προτιμότερο να μετουσιώσουμε αυτή μας την ενέργεια σε ερωτικό πάθος, αισθησιασμό και έξαψη που θα απογειώσει τη σχέση μας παρά να μπούμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων, λόγω πιθανών αφορμών που δεν είναι πραγματικές, αλλά εκδηλώνουν τα δικά μας καταπιεσμένα συναισθήματα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί συνθήκες υπερέντασης σε ακραίο βαθμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν απότομες συμπεριφορές, χωρίς να μπορούμε οι ίδιοι να τις ελέγξουμε. Καλό είναι να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση και σε μετακινήσεις για να αποφύγουμε πιθανά προβλήματα.

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ