Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ερωτευμένη!!!

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ερωτευμένη!!!

 • Η εντυπωσιακή, δυναμική, σκληρή και ταυτόχρονα ευαίσθητη γυναίκα της showbiz είναι ερωτευμένη!!! Η αποκάλυψη της σχέσης της έγινε μέσω των social media, αλλά η ίδια δε δίστασε να αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι είναι σε μια υγιή σχέση μετά από χρόνια και μάλιστα με έναν άνθρωπο που ήταν χρόνια φίλος της!!!

  elenaxrist2

  Ποια είναι όμως η Έλενα Χριστοπούλου;

  Η Έλενα Χριστοπούλου δε βρίσκεται τυχαία σε αυτή τη θέση του GNTM καθώς είναι μια από τις πιο γνωστές bookers στην Ελλάδα και χάρη σε εκείνη πάρα πολλά μοντέλα έχτισαν την καριέρα τους!!! Ωστόσο, η γνωστή manager δεν ξεκίνησε την καριέρα της από τη μόδα αλλά από την πολιτική!!! Συγκεκριμένα, η Χριστοπούλου εργαζόταν για έξι ολόκληρα χρόνια στο γραφείο του αντιδημάρχου Ζάχου Χατζηφωτίου και έπειτα του αντιδημάρχου Νίκου Απέργη!!! Εξάλλου και η μητέρα της εργάζεται ακόμη και σήμερα στο γραφείο δημάρχου.

  elenaxristoop3

  Μέσα σε μια νύχτα όμως αποφάσισε να εγκαταλείψει το χώρο της πολιτικής και να ασχοληθεί με τη μόδα. Δημιούργησε το δικό της πρακτορείο μοντέλων αλλά και το δικό της brand ρούχων. Το 2011, μάλιστα, μετά από τρία χρόνια σχέσης με τον μακιγιέρ και κομμωτή, Πάνο Καλλίτση, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, με κουμπάρα την Ελεωνόρα Μελέτη!

  kallitsis xristopoulou

  Ωστόσο, το 2016 το ζευγάρι δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο γκαράζ του σπιτιού τους και ένα χρόνο μετά αποφάσισε να χωρίσει. Έχει ξεπεράσει πλέον αυτό το άσχημο γεγονός... Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια δυναμική γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το κατακτά!

Συντάκτης