Η Ελένη Φουρέιρα σε καλεί να χορέψεις κι εσύ το «Tómame»

Η Ελένη Φουρέιρα σε καλεί να χορέψεις κι εσύ το «Tómame»

 • Η Ελένη Φουρέιρα ξεσηκώνει με το «Tómame» και σε καλεί να το χορέψεις κι εσύ, ακολουθώντας τη χορογραφία της.

  Η εκρηκτική performer ανεβάζει τη θερμοκρασία για ακόμα μία φορά, μέσα από μία raw version του νέου τραγουδιού της, την οποία αφιερώνει σε όλους τους θαυμαστές της.

  Η Ελένη Φουρέιρα σας προσκαλεί να χορέψετε μαζί της και να δημοσιεύσετε στα κοινωνικά δίκτυα το δικό σας βίντεο με τη χορογραφία, χρησιμοποιώντας τα hashtags #tόmame και #teamfoureira.

  Το «Tómame», με την υπογραφή των δημιουργών του «Fuego», κυκλοφορεί, μαζί με το music video που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας, από την Panik Records σε Ελλάδα και Κύπρο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με την Sony Music.

   Eleni Foureira Tómame Choreography Video

  Από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του, το τραγούδι ανέβηκε αμέσως στο Νο. 1 του iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, βρέθηκε στο Νο. 1 στις γενικές και τις μουσικές τάσεις του YouTube, θέση στην οποία παρέμεινε για μία εβδομάδα, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 4,4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

  Παράλληλα, διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία στο Shazam και «αγγίζει» το 1 εκατομμύριο streams στο Spotify, έχοντας συμπεριληφθεί σε περισσότερες από 3.000 playlists στην πλατφόρμα.

   Το βίντεο της χορογραφίας σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis και τη χορογραφία σχεδίασε η Chali Jennings.

  hit-channel.com

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

11:00 - 13:00
Σταυρούλα Παπαχατζίδου
Καθημερίνα στον NRG 98.5
Coffe Day 200