«Ψηφίζω Αγάπη»: Ο Σταμάτης Γονίδης κάνει δυναμική επανεμφάνιση

«Ψηφίζω Αγάπη»: Ο Σταμάτης Γονίδης κάνει δυναμική επανεμφάνιση

 • Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, που αναμένεται να γίνει το απόλυτο καλοκαιρινό hit, εγκαινιάζει ο Σταμάτης Γονίδης τη συνεργασία του με τη Walnut Entertainment.

  Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής συναντά τον παλιό του γνώριμο και διευθυντή της Walnut Entertainment, τον Μίλτο Καρατζά, με τον οποίο δημιούργησαν μαζί τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

  «Ψηφίζω Αγάπη» είναι ο τίτλος του τραγουδιού, με το οποίο κάνει δυναμική επανεμφάνιση ο Σταμάτης Γονίδης και το οποίο αναμένεται να ακουστεί δυνατά.

  Τη μουσική του έχει γράψει ο Γιάννης Φρασέρης ενώ οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή του Βασίλη Γιαννόπουλου, του στιχουργού τραγουδιών του Σταμάτη Γονίδη όπως τα «Μέρα Νύχτα», «Ροκάδες» και άλλα.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ψηφίζω Αγάπη» συνοδεύεται από ένα απολαυστικό video clip, τη σκηνοθεσία του οποίου έχει κάνει ο Θάνος Λυμπερόπουλος.

  Το νέο τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη, το οποίο έχει ένα εθιστικό ρεφρέν ου θα γίνει σύνθημα στα χείλη του κοινού, αποτελεί πρόαγγελος του επερχόμενου δίσκου το που θα κυκλοφορήσει ο καλλιτέχνης μέσω της Walnut Entertainment το φθινόπωρο.

   

  πηγή: www.hit-channel.com

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ