«Πάω Διακοπές, Τα Λέμε!»: Νέο τραγούδι και video clip από τον Θάνο Πετρέλη

«Πάω Διακοπές, Τα Λέμε!»: Νέο τραγούδι και video clip από τον Θάνο Πετρέλη

 • Ο Θάνος Πετρέλης επιστρέφει δυναμικά και ερμηνεύει το πιο ρυθμικό, dance, εκρηκτικό, σύνθημα του φετινού καλοκαιριού που έχει την υπογραφή του διδύμου των επιτυχιών, Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino.

  «Πάω Διακοπές, Τα Λέμε!», είναι το moto του Θάνου και το μόνο σίγουρο είναι ότι από το πρώτο κιόλας άκουσμα του, θα θέλεις να το βάλεις στη διαπασών, να το χορεύεις αλλά και να φύγεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

  Υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Sherif Francis και με τον αέρα της Μυκόνου να κυριαρχεί στο video clip, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στο «Lolos Ski Center» στη Βουλιαγμένη αλλά και στο «YaSurfaki» στη Βάρκιζα.

  Στο βίντεο συμμετείχαν δεκάδες μοντέλα, αλλά και πολλοί Βραζιλιάνοι, όπως οι Lucio Dedeus, Reis Wellington, Katia Adolfo, Ricardo Deniro, με τον Muralha Heliton Da Silva, να πρωταγωνιστεί στο capoeira.

  Ο Θάνος Πετρέλης μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «DAMES» που διήρκησαν για τρεις μήνες και που αγαπήθηκαν αλλά και συζητήθηκαν πολύ, ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

  Το «Πάω Διακοπές! Τα Λέμε», κυκλοφορεί από τη Siganos Music.

   

  www.hit-channel.com

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Coffe Day 200