«Ο Τρελός»: Ο Δήμος Αναστασιάδης κυκλοφορεί νέο single και video clip

«Ο Τρελός»: Ο Δήμος Αναστασιάδης κυκλοφορεί νέο single και video clip

 • «Ο Τρελός»… Δήμος Αναστασιάδης κυκλοφορεί νέο τραγούδι και video clip.

  Κινούμενος πάντοτε με άψογη ισορροπία και μαεστρία επάνω στη διαχωριστική γραμμή μεταξύ pop και rock, δημιουργώντας αυτό το ιδιοσυγκρασιακό κράμα που τον χαρακτηρίζει, ο πολυσύνθετος τραγουδιστής – τραγουδοποιός κατορθώνει πάντα να ικανοποιεί μέχρι και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

  Σε μία δημιουργική περίοδο, ο Δήμος Αναστασιάδης συνεχίζει τη συνεργασία του με την Panik Records, αλλά και να χαρίζει στο κοινό τα καλύτερα και πιο τολμηρά τραγούδια του.

  «Ο Τρελός» είναι ένα τραγούδι που παρουσιάζει έναν ανανεωμένο Δήμο Αναστασιάδη, με διάθεση και ενέργεια στα ύψη, σε μουσική που υπογράφει ο ίδιος και σε στίχους που ανήκουν στο Μιχάλη «ΜΕΘ» Κουινέλη.

   

   Αναστασιάδης Ο Τρελός Official Music Video

   

  Ο Δήμος Αναστασιάδης έχει συνεργαστεί ξανά με τους Stavento στο τραγούδι «Βουτιά Στο Κενό» που κυκλοφόρησε το 2014 και περιεχόταν στο άλμπουμ «Στην Άκρη Του Κόσμου» του αγαπημένου hip-hop συγκροτήματος.

  Το νέο single «Ο Τρελός» του Δήμου Αναστασιάδη συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό video clip που κεντρίζει την προσοχή και το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Γιώργος Μιχελόπουλος, δημιουργώντας ένα μοναδικό παραμύθι με τρυφερή κατάληξη.

  Ο Δήμος Αναστασιάδη έχει δίπλα του τη σύντροφό του και εγκυμονούσα Τζένη Θεωνά, λίγο πριν γίνουν γονείς, αλλά και την καλή φίλη τους Μαρία Καβογιάννη, που πήραν μέρος με χαρά στο video clip.

  «Ο Τρελός» κυκλοφορεί από την Panik Records.

   

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

10:00 - 12:00
Σταυρούλα Παπαχατζίδου
Καθημερίνα στον NRG 98.5