Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συστήνει εκ νέου το «Δεν Έχω Χρόνο» και το «Τράβα Σκανδάλη»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συστήνει εκ νέου το «Δεν Έχω Χρόνο» και το «Τράβα Σκανδάλη»

 • Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συστήνει τα επόμενα δύο τραγούδια – διασκευές από το νέο δίσκο του με τίτλο «Από Την Αρχή – Da Capo».

  Δέκα μεγάλα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, από το «Ένα Πρωινό» και το «Να Με Προσέχεις» μέχρι το «Μένω Εκτός» και το «Έξοδος Κινδύνου», ξαναγεννιούνται δυο – δυο αυτές τις ημέρες με την καλλιτεχνική επιμέλεια της σπουδαίας Δήμητρας Γαλάνη και τη βελούδινη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

  Στα βίντεο – μονοπλάνα που συνοδεύουν τα τραγούδια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, γήινος και αληθινός, ερμηνεύει καθαρά, φωτεινά, ζεστά και απόλυτα εκφραστικά αυτά τα δέκα τραγούδια «Από Την Αρχή – Da Capo», όπως λέγεται στη γλώσσα της μουσικής.

  Το «Δεν Έχω Χρόνο» ερμήνευσε πρώτος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το 2002 στον περίφημο δίσκο του «Κρυφό Φιλί» μαζί με άλλες διαχρονικές επιτυχίες όπως το «Είσαι Εδώ», «Το Σ’ Αγαπώ», το «Χωρίς Αναπνοή», «Το Πάρτι» κ.ά.

  Η μουσική είναι η δημιουργία του ίδιου του τραγουδιστή – τραγουδοποιού και τους στίχους υπογράφει η στιχουργός και ραδιοφωνική παραγωγός Μαριανίνα Κριεζή.

   

  Το «Τράβα Σκανδάλη» ερμήνευσε πρώτη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη το 2002 στο άλμπουμ «Πες Μου Θάλασσα».

  Οι στίχοι ανήκουν στη Μυρτώ Κοντοβά και τη μουσική έχει υπογράψει η Δήμητρα Γαλάνη, η οποία ερμήνευσε κι εκείνη στη συνέχεια το τραγούδι, στο δίσκο «Δύο Μέρες Μόνο» το 2005.

  Το νέο άλμπουμ «Από Την Αρχή – Da Capo» του Μιχάλη Χατζηγιάννη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

   

  hit-channel.com

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

08:00 - 10:00
Λάμπρος Κωνσταντάρας
Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ