«Νύχτα Γίνονται Τα Θαύματα»: Νέο ραδιοφωνικό single από τη Μαλού

«Νύχτα Γίνονται Τα Θαύματα»: Νέο ραδιοφωνικό single από τη Μαλού

 • Η Μαλού υπόσχεται ότι… «Νύχτα Γίνονται Τα Θαύματα».

  Η ταλαντούχα τραγουδίστρια προτείνει το επόμενο ραδιοφωνικό single από την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της «Ώρες Αιχμής».

  Το πρώτο άλμπουμ της Μαλού κυκλοφορήστε το Μάρτιο περιέχοντας συνολικά 14 μοναδικά τραγούδια τα οποία έχουν υπογράψει ηχηρά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, τόσο σε επίπεδο καλλιτεχνών όσο και δημιουργών.

  Έπειτα από το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου «Ώρες Αιχμής», τη σκυτάλη παραλαμβάνει τώρα ακόμα ένα τραγούδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

  Το «Νύχτα Γίνονται Τα Θαύματα» αναφέρεται στις ώρες εκείνες που όταν βραδιάζει γίνονται πραγματικότητα τα όνειρα. «Είναι νύχτα κι όλα θα συμβούν αν θες», τραγουδά η Μαλού με τη βελούδινη φωνή της και αναζωπυρώνει τα αισθήματα του έρωτα.

  Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον έμπειρο Πάνο Καπίρη και οι στίχοι στην εξαίρετη Ελένη Γιαννατσούλια, η οποία έχει βάλει την υπογραφή της σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μαλού, όπως το «Μια Φορά Στο Τόσο», το «Ώρα Να Γυρίσεις», και το «Ποια Ζωή».

  Συγχρόνως η Μαλού συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη στο «Romeo Club» στην παραλιακή.

  Το single «Νύχτα Γίνονται Τα Θαύματα» και το άλμπουμ «Ώρες Αιχμής» κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

   

  hit-channel.com

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

18:00 - 20:00
Κωνσταντίνα Φουτζιτζή
Τα απογεύματα είναι "ζωντανά" στον NRG 98.5