Η Stefania για τη Eurovision: «Έκλαιγα όταν μου έγινε πρόταση να εκπροσωπήσω την Ελλάδα»

Η Stefania για τη Eurovision: «Έκλαιγα όταν μου έγινε πρόταση να εκπροσωπήσω την Ελλάδα»

 • Η Stefania, κατά κόσμον Στεφανία Λυμπερακάκη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision για το 2021.

  Η 18χρονη που μεγάλωσε και ζει στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα για δεύτερη φορά, καθώς πέρυσι η μεγάλη μουσική διοργάνωση ματαιώθηκε λόγω του κορονοϊού.

  «Έκλαιγα όταν μου έγινε η πρόταση για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Είναι τ’ όνειρό μου. Μου αρέσει τόσο πολύ και δεν μπορώ να περιμένω άλλο», είπε στη Νάντια Κοντογεώργη.

  «Έβλεπα την Eurovision από μικρό κοριτσάκι», πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε την Έλενα Παπαρίζου «θεά» και τη συνέκρινε με την Beyonce.
  Σε ό,τι αφορά τη Eurovision του 2021, η Stefania είπε ότι έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία.

  Βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς έχει μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει ορισμένα νέα τραγούδια που έχουν συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι ARCADE.

  Με την ίδια ομάδα συνεργάστηκε και για το «SUPERG!RL», το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιζόταν στη Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ, αν η διοργάνωση δεν είχε ματαιωθεί λόγω της πανδημίας του COVID-19.

  Ακόμη, τη σκηνική παρουσία της Stefania στη Eurovision 2021 θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

  «Μέχρι στιγμής έχουμε ετοιμάσει δύο νέα τραγούδια. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Σήμερα θα πάω για ένα ακόμα. Είναι τόσο πολύ ωραίο όλο αυτό. Θέλω μόνο να τραγουδάω. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο», ανέφερε η Stefania.

  Έπειτα από τις συναντήσεις που θα κάνει η ΕΡΤ με τη Stefania και τους συνεργάτες της, θα οριστεί και το αν τελικά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021 θα βγει από την κριτική επιτροπή της ΕΡΤ ή αν θα ψηφιστεί με televoting.

  www.hit-channel.com

Συντάκτης