Η Πάολα ανανέωσε το συμβόλαιό της με την Panik Platinum (pics)

Η Πάολα ανανέωσε το συμβόλαιό της με την Panik Platinum (pics)

 • Η Πάολα και η Panik Platinum συνεχίζουν την κοινή πορεία, καθώς η τραγουδίστρια ανανέωσε το συμβόλαιό της, υπογράφοντας μαζί με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο.

  Η συνεργασία άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2016 και ήταν εξαρχής εκρηκτική.

  Η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της κυκλοφόρησε ένα live album με 16 κορυφαία ελληνικά τραγούδια ερμηνευμένα με το μοναδικό της τρόπο, ενώ ακολούθησε το studio album «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ», με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους, το οποίο χάρισε την επιτυχία «Θυμός» και τραγούδια όπως το «Καράβι», το «Για Μένα» και το ομότιτλο «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ» με τη συμμετοχή του ΝiVo.

  Παράλληλα, η αγαπημένη τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε και σε δύο συνεργασίες κορυφής, ενώνοντας τη φωνή της με τους Πυξ Λαξ στο τραγούδι τους «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο» και με την Ευρυδίκη στη διασκευή της επιτυχίας των ‘90s «Μίσησέ Με», η οποία συμπεριλήφθηκε στον επετειακό δίσκο «25 Για Πάντα» της Κύπριας καλλιτέχνιδας.

  Η πιο σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό τη δυναμική λαϊκή μπαλάντα «Περαστική», που έχει εμφανιστεί για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart.

  Συνεχίζοντας την επιτυχημένη τους συνύπαρξη, η Πάολα και η Panik Platinum ετοιμάζονται να χαρίσουν καινούργιες και ξεχωριστές μουσικές στιγμές που θα μας παρασύρουν.

  Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες!

   

   Panik Platinum 4

   Panik Platinum 4

   Panik Platinum 4

   Panik Platinum 4

  hit-channel.com

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

10:00 - 12:00
Σταυρούλα Παπαχατζίδου
Καθημερίνα στον NRG 98.5