«Απ’ Το Τίποτα»: Η Κατερίνα Στικούδη στην Αμερική

«Απ’ Το Τίποτα»: Η Κατερίνα Στικούδη στην Αμερική

 • Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει το video clip για το τραγούδι «Απ’ Το Τίποτα».

  Το «Απ’ Το Τίποτα» είναι το επόμενο μουσικό βίντεο της Κατερίνας Στικούδη μετά το vertical video του «Κάρμα», το «16 Απρίλη» με το τρυφερό μήνυμα, το «BOTOX» για τις ανάγκες του οποίου μεταμορφώθηκε εντυπωσιακά, αλλά και την επική απάντηση που έδωσε στην ατελείωτη κριτική που έχει δεχθεί, μέσω του πολυσυζητημένου «Ενδάθε Κείται».

  Το video clip του «Ενδάθε Κείται» έχει συγκεντρώσει σχεδόν ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube και έφτασε στο Νο. 1 των τάσεων στην πλατφόρμα.

  Το «Απ’ Το Τίποτα» αποτελεί μέρος από του νέου άλμπουμ της Κατερίνας Στικούδη που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2018, έχοντας το γενικό τίτλο «Soundtrack».

   

  stikoydi aptotipota mikrofwno

   

  Το άλμπουμ περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια συνολικά, τα οποία έχουν έντονα προσωπικά και αυτοβιογραφικά στοιχεία, ενώ όλα αναμένεται να παρουσιαστούν οπτικοποιημένα, το καθένα με το δικό του video clip.

  Τη μουσική του τραγουδιού «Απ’ Το Τίποτα» έχουν υπογράψει μαζί ο DJ Rico και η Κατερίνα Στικούδη, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον DJ Rico. Το video clip έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Μιχελόπουλος. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν δύο χρόνια στις γειτονιές της Νέας Υόρκης, όπου βλέπουμε την Κατερίνα Στικούδη με διαφορετική αισθητική σε κάθε περιοχή της μοναδικής πόλης.

  Το single «Απ’ Το Τίποτα» και το άλμπουμ «Soundtrack» κυκλοφορούν από τη Heaven Music.

   

  hit-channel.com

Συντάκτης

Coffe Day 200

ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ

By Rate
|
By Votes