fbpx

Συνέβη και αυτό

Καθόταν στην τουαλέτα του, όταν αντίκρισε μπροστά του έναν πίθωνα μήκους 180 εκατοστών

today26/06/2023 2

Background
share close

Ένας κάτοικος του Κουίνσλαντ που καθόταν στην τουαλέτα του, έπαθε το σοκ της ζωής του όταν αντίκρισε τα διαπεραστικά μάτια ενός ανεπιθύμητου επισκέπτη που χαλάρωνε … στην κορυφή του ντους του κοντά σε μια λάμπα θερμότητας.
The snake was between five and six feet long.

Ο Anthony Jackson από το Hudson Snake Catching παρακολούθησε το ακίνητο του Oxenford το πρωί της Τετάρτης αφού έλαβε κλήση από τον ξαφνιασμένο άνδρα που ένα φίδι 22 κιλών τον διέκοψε, ενώ προσπαθούσε να κάνει την … ανάγκη του!

Ο κύριος Jackson, ο οποίος ήταν φωτογράφος άγριας ζωής πριν ασχοληθεί με το εμπόριο φιδιών πριν από περίπου ένα χρόνο, έφτασε στην ασυνήθιστη σκηνή μέσα σε εννέα λεπτά από την έκκληση για βοήθεια.

«Αφού σταμάτησα να γελάω για λίγα λεπτά, πήρα το γάντζο και το κατέβασα και μετά ήταν τρελό…επειδή το έβγαλα από τη λάμπα θερμότητας, όπου είχε βολευτεί», είπε.

An Australian man was shocked to find a Python in his bathroom while he was on the toilet.

Αν και χρειάστηκαν μόνο 30 δευτερόλεπτα στον επαγγελματία που εμπορεύεται φίδια για να κατεβάσει τον «περίεργο» πύθωνα από το σημείο ανάπαυσής του, δεν ήταν έτοιμος να κατέβει χωρίς μάχη.

«Προσπάθησε να με δαγκώσει… Σκέφτομαι ότι ήταν κάτι σαν αρπακτικό γιατί με κοίταξε περίεργα και με έβλεπε ως τρόφιμο», εξήγησε ο κ. Jackson.

«Αλλά μόλις το κατέβασα με ένα γάντζο και το έβαλα σε μια μαξιλαροθήκη, το έσωσα και το έβαλα στη φύση μαζί με όλα τα άλλα».

Ο μεγάλος πύθωνας έκανε αρκετά το ταξίδι για να μπει στο μπάνιο, με τον κ. Jackson να εξηγεί ότι η αφαίρεση δέντρων στην περιοχή οδήγησε ενδεχομένως στην άβολη κατάσταση.

«Πίσω από το σπίτι έκοψαν πολλά δέντρα και είτε έμενε είτε όχι σε αυτό το ακίνητο, είχε διαταραχθεί η ηρεμία του», είπε.

Είναι κατανοητό ότι το φίδι στάθηκε τυχερό καθώς διέσχισε το δρόμο πριν ανέβει σε έναν τοίχο και σε ένα δέντρο που είχε κλαδιά που κρέμονταν πάνω από τη στέγη του σπιτιού του Oxenford.

«Μπήκε στην οροφή και επειδή υπάρχουν πάντα τρωκτικά είχε τροφή και μετά λόγω του κρύου βρήκε τη λάμπα θερμότητας στο μπάνιο».

Για τον κύριο Jackson, το πιο αστείο σε όλη την κατάσταση ήταν το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε έναν πύθωνα ως κατοικίδιο, αλλά έπαθε σοκ από τον εισβολέα στο μπάνιο του.

Παρά το μεγάλο μέγεθός τους, ο κ.Jackson είπε ότι οι πύθωνες είναι περίεργα αλλά κυρίως ακίνδυνα φίδια αν μείνουν μόνα τους.

«Πριν από ένα χρόνο ήμουν τρομαγμένος από αυτά και τώρα νομίζω ότι είναι όμορφα. Απλώς δείχνει ότι η εκπαίδευση είναι το κλειδί για οτιδήποτε», είπε.

«Μπορούν όμως να δαγκώσουν πολύ δυνατά, οπότε πρέπει να τους συμπεριφέρεσαι με σεβασμό και γι’ αυτό, όταν τους χειρίζομαι, μου αρέσει να χρησιμοποιώ το σώμα μου ως δέντρο και… θα με ξεχάσουν κάπως».

Ευτυχώς, τα δηλητηριώδη φίδια κρύβονται κυρίως τους πιο δροσερούς μήνες, ωστόσο οι πύθωνες είναι γνωστό ότι παραμονεύουν όλο το χρόνο, με τον Jackson να πιάνει έως και τρία την ημέρα τελευταία.

«Απλώς φέρσου τους με σεβασμό και θα πάρεις πίσω τον σεβασμό, αλλά δε θέλεις να τους βρεις όταν είσαι στην τουαλέτα», αστειεύτηκε.

Οι Αυστραλοί που βρίσκονται συχνά σε φάση όπου υπάρχει ένα φίδι κοντά τους, καλούνται να καλέσουν αμέσως έναν κυνηγό φιδιών, αφού είναι παράνομο να τα σκοτώσουν αυθαίρετα.

πηγη :https://www.e-radio.gr/post/242341/kathotan-stin-toyaleta-toy-otan-antikrise-mprosta-toy-enan-pithwna-mikoys-180-ekatostwn

Written by: Παναγιώτα Ντούμπα

Rate it

0%