Έτοιμος να γίνει μπαμπάς για 5η φορά o Jude Law

Αναρτήθηκε από στις 28 Ιανουαρίου 2015

«Έχω ήδη τέσσερα και ένα ακόμα που έρχεται σιγά σιγά! Είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος αυτή την περίοδο» δήλωσε ο Jude Law σε συνέντευξη του στη New York Post. Ο ηθοποιός σε περίπου δύο μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του το πέμπτο παιδί του, από την 23χρονη μουσικό πρώην σύντροφό του.
law1

Η πρώην σύντροφός του ηθοποιού Catherine Harting, που διανύει ήδη τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Ο ηθοποιός, που ανυπομονεί για τον ερχομό του πέμπτου του παιδιού στη ζωή, είναι ήδη πατέρας τεσσάρων παιδιών. Έχει αποκτήσει τον 18χρονο Rafferty, την 13χρονη Iris και τον 12χρονο Rudy από την πρώην σύζυγό του Sadie Frost, όπως επίσης και την 5χρονη Sophia από το μοντέλο Samantha Burke. Ο ίδιος είναι επίσης ο θετός πατέρας του 24χρονου γιου της Sadie Frost, Finley.

law2

«Τα παιδιά μου είναι το θέμελιο μου σε αυτή τη ζωή. Ο βράχος μου. Ο 24χρονος είναι ένας ταλαντούχος μουσικός, ενώ ο 18χρονος ασχολείται με την υποκριτική», δήλωσε ο Jude Law εκφράζοντας την υπερηφάνια του για τα παιδιά του.

http://www.tlife.gr/


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


[There are no radio stations in the database]