“Δεν Με Νοιάζει”| Οι Μέλισσες μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι και video clip

Share

Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους επιτυχία με τίτλο “Ένα”, οι Μέλισσες συνθέτουν/ τραγουδούν το νέο τους single και σκηνοθετούν το video clip.

Το αγαπημένο μας συγκρότημα Μέλισσες που τα τελευταία χρόνια εκπλήσσει τόσο με τις συνεργασίες του όσο και με τους νέους καλλιτεχνικούς δρόμους που χαράζει, επιστρέφει, ωριμότερο και έτοιμο να δημιουργήσει πάλι έντονες στιγμές συγκίνησης, με το πρώτο single από τον επερχόμενο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.

Το “Δεν Mε Nοιάζει” είναι ένα νέο τραγούδι σε μουσική και στίχους των Μελισσών, οι οποίοι για μια ακόμη φορά σκηνοθετούν και το video clip, όπως άλλωστε έχουν σκηνοθετήσει όλα τα video clip τους που έγιναν μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια! Το “Έλεγες”, “Η Μόνη Επιλογή” και το “Ένα” είναι μερικά από τα video clip που οι Μέλισσες αποφάσισαν να υπογράψουν σκηνοθετικά ενώ τα views τους ξεπέρασαν τα 16 εκατομμύρια!

Για το video clip του “Δεν Με Νοιάζει”, το συγκρότημα αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά και σκηνοθετεί το video clip με την τεχνική του one-take (μονοπλάνο).

Οι Μέλισσες αποδεικνύουν ότι οι παρέες γράφουν ιστορία και μόνο όταν είμαστε δεμένοι είμαστε και δυνατοί.

Το νέο single “Δεν Με Νοιάζει” κυκλοφορεί από την Panik Records!

In this article


Join the Conversation