Το «Καταστρέφομαι» του Ηλία Βρεττού προτείνει αυτή την εβδομάδα ο NRG 98.5 (14-20/1/2019)

Το «Καταστρέφομαι» του Ηλία Βρεττού προτείνει αυτή την εβδομάδα ο NRG 98.5 (14-20/1/2019)

 • Ο Ηλίας Βρεττός μοιράζεται το τραγούδι «Καταστρέφομαι», μία μουσική μάχη με εκρηκτικό αποτέλεσμα, που έδωσε τον τίτλο στο νέο άλμπουμ του «Σωστό Μου Λάθος».

  Το «Σωστό Μου Λάθος» περιλαμβάνει 15 τραγούδια, μεταξύ των οποίων ήδη γνωστά singles κι αγαπημένες επιτυχίες, όπως το «Φώναξέ Με» και το «Η Αγάπη Μπορεί», αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια που θα ακουστούν πολύ μέσα στους επόμενους μήνες και σίγουρα θα γίνουν επιτυχίες.

  «Πάνε 10 χρόνια από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά, όμως, νιώθω σαν να είναι ακόμα η αρχή», σχολιάζει ο Ηλίας Βρεττός.

  «Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και το σωστό και το λάθος είναι δύο έννοιες υποκειμενικές, μα εξίσου δημιουργικές. Έτσι και εγώ προσπαθώ να κάνω το σωστό της καρδιάς και της συνείδησής μου, ακόμα κι αν φαντάζει λάθος σε πολλούς!», προσθέτει.

  Το «Καταστρέφομαι» είναι το επόμενο τραγούδι που γνωρίζουμε από τον καινούργιο δίσκο «Σωστό Μου Λάθος» του Ηλία Βρεττού.

  Τη μουσική του τραγουδιού έχει υπογράψει ο Κωνσταντίνος Παντζής. Τους στίχους έχει δώσει ο Γιάννης Λιόντος. Ο Κωνσταντίνος Παντζής επιμελήθηκε επίσης την ενορχήστρωση, την παραγωγή, τη μίξη και το mastering.

  Το νέο άλμπουμ «Σωστό Μου Λάθος» του Ηλία Βρεττού κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τα φυσικά σημεία πώλησης.

   

   

  Πηγή: https://www.hit-channel.com/ilias-vrettos-katastrefomai/154615

Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Coffe Day 200