Το «Διαφέρω» της Κατερίνας Στικούδη προτείνει ο NRG 98.5 για αυτή την εβδομάδα

Το «Διαφέρω» της Κατερίνας Στικούδη προτείνει ο NRG 98.5 για αυτή την εβδομάδα

 • Η Κατερίνα Στικούδη, η πιο hot τραγουδίστρια της pop σκηνής στην Ελλάδα, παρουσιάζει το νέο up-tempo single της με τίτλο «Διαφέρω».

  Έχοντας διανύσει έναν άκρως γεμάτο χειμώνα με εμφανίσεις στην «Ιερά Οδό», με την παρουσίαση του «My Style Rocks» , με τη συμμετοχή της στη σειρά «Αν Ήμουν Πλούσιος» του ΑΝΤ1, αλλά και στο μιούζικαλ «Annie», η Κατερίνα Στικούδη δεν φαίνεται να επαναπαύεται.

  Η πολύπλευρη τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και ηθοποιός υποδέχεται την πρώτη μέρα του καλοκαιριού με το ολοκαίνουργιο, φρέσκο και catchy «Διαφέρω», ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Σώζου.

  Ο Λεωνίδας Σώζος έκανε επίσης την ενορχήστρωση και τον προγραμματισμό, ενώ επιπρόσθετο προγραμματισμό, την ηχογράφηση, τη μίξη και το mastering έκανε ο Βασίλης Κουμεντάκος των OtherView.

  Από σήμερα επίσης μπορείτε να απολαύσετε και το super hot μουσικό βίντεο του τραγουδιού στο επίσημο κανάλι της Κατερίνας Στικούδη στο YouTube, σε σκηνοθεσία του επί χρόνια στενού συνεργάτη της Γιάννη Παπαδάκου.

  Στο video clip η Κατερίνα Στικούδη παρουσιάζει τρεις διαφορετικές θηλυκές και ταυτόχρονα σέξι πλευρές του εαυτού της: σε ένα car wash, σε ένα γήπεδο τένις και σε ένα self service laundry.

  Το νέο single της Κατερίνας Στικούδη με τίτλο «Διαφέρω» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Coffe Day 200
Coffe Day 200

Coffe Day 200