Το “Δεν είναι έτσι η αγάπη” του Μύρωνα Στρατή προτείνει αυτή την εβδομάδα ο NRG 98.5 (29/4-5/5/2019)

Το “Δεν είναι έτσι η αγάπη” του Μύρωνα Στρατή προτείνει αυτή την εβδομάδα ο NRG 98.5 (29/4-5/5/2019)

 • Ο Μύρωνας Στρατής, σε ασυνήθιστο ρόλο Δρ. Φρανκεστάιν, κάνει εγχείρηση καρδιάς στην αγαπημένη του για να τον αγαπήσει ξανά.Ο τραγουδιστής κυκλοφορεί σήμερα το νέο του single «Δεν Είναι Έτσι η Αγάπη» με ένα video clip πολύ υψηλής αισθητικής σε σκηνοθεσία Max Payne).Το psycho-thriller σενάριο αφορά έναν «τρελά ερωτευμένο» άντρα που θέλει να φέρει την αγάπη στα μέτρα του, με τον τρόπο του… Δρ. Φρανκεστάιν.

  Το single είναι μια σύγχρονη διασκευή του παλιότερου «Δεν Είναι Έτσι Η Αγάπη», ένα τραγούδι από το 2000, σε μουσική και στίχους του Πέτρου Παρασκευά, το οποίο έκαναν τότε μεγάλη επιτυχία οι De Facto.Τώρα ο Μύρωνας Στρατής το αναβιώνει με τον εντελώς δικό του τρόπο.

  Το single «Δεν Είναι Έτσι η Αγάπη» του Μύρωνα Στρατή κυκλοφορεί από την Cobalt Music.Το «Δεν Είναι Έτσι η Αγάπη» είναι η επόμενη κυκλοφορία του Μύρωνα Στρατή μετά από ένα τραγούδι «Νόμος», το οποίο κινήθηκε σε πολύ διαφορετικό μουσικό ύφος απ’ ό,τι τον είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

  Το ίδιο συνέβη και με τους στίχους του «Νόμος», γραμμένοι από τον καλό του φίλο Παντελή Κυραμαργιό, το πρώην ιδρυτικό μέλος από τις ΜΕΛΙSSES και νυν τραγουδοποιό

   

  .

   

  Πηγή: https://www.hit-channel.com/

Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ