Τα ζώδια της Παρασκευής!!!

Τα ζώδια της Παρασκευής!!!

 • Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για όλα τα ζώδια:

  Κριός
  Παρέα και έξω χρειάζεται η μέρα, όμως και την προθυμία σου να είσαι εντάξει απέναντι στις επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις.

  Ταύρος
  Λάβε υπόψη σου ότι οι συγγενείς κι ο σύντροφός σου μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη, όσο γενναιόδωρη κι αν είναι η δική σου.

  Δίδυμοι
  Έχεις καλούτσικη διάθεση, όμως μην μπαίνεις στον πειρασμό να το παίξεις καλύτερα από ό, τι είσαι. Έστω με χιούμορ, πες αυτό που σε απασχολεί.

  Καρκίνος
  Αν τα έχεις προγραμματίσει όλα και δεν σε παίζουν οι συνεργάτες/φίλοι/σύντροφος, δες μήπως μπορείτε να συναντηθείτε κάπου στην μέση.

  Λέων
  Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση, ανάμεσα στα κέφια, τον έρωτα και την διάθεση, την ρουτίνα, την απογοήτευση και την κούραση.

  Παρθένος
  Βρες χρόνο για σένα, για να σε φροντίσεις, να διαβάσεις, να ασχοληθείς με όποιον και ό, τι θέλεις. Μην περιμένεις συγκατάθεση οικογένεια, συντρόφου, γονιών, Θεού κοκ.

  Ζυγός
  Με τις καλύτερες προθέσεις ξεκινάς να πεις, να δεις και να κάνεις αυτά που συνήθως σου αρέσουν. Φαίνεται ότι η οικογένεια ή και η υποκείμενη πίεση σου το χαλάνε λίγο.

  Σκορπιός
  Χαλάρωσε, φάε τίποτα, ρίξε κανέναν ύπνο/ βουτιά και μην προσπαθείς να αποδείξεις τίποτα σήμερα, τζάμπα κόπος.

  Τοξότης
  Επειδή κάτι σου άρεσε, δεν σημαίνει ότι αν το κάνεις επί χίλια ή για χίλιες ακόμη ώρες θα συνεχίσει να σ’ αρέσει. Μην ξοδεύεσαι σε χρήμα και συναίσθημα.

  Αιγόκερως
  Το να δίνεις εσύ δίκιο στον εαυτό σου στους διαλόγους που κάνεις στο μυαλό σου δεν λέει και πολλά, αν στην πραγματικότητα σου βγαίνει το λάδι.

  Υδροχόος
  Κάνε το πρόγραμμα και το κομμάτι σου, όμως μην γίνεσαι αφελής και πιστεύεις ότι το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Απλώς δεν είναι η ώρα του.

  Ιχθύες
  Κομματάκι δύσκολο να συμβιβάσεις τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως τα θέλεις και τους φίλους/σχέδια σου. Κάπου πρέπει να γίνει ένας συμβιβασμός.

  Καλό Σαββατοκύριακο!!!

  Πηγή: www.athenvoice.gr 

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

17:00 - 19:00
Ειρήνη Τζιτζικάκη
Κάθε μεσημέρι 12:00 -14:00!!!

Coffe Day 200