Σπιτικές θεραπείες

Σπιτικές θεραπείες

 • Φυσικό peeling με λεμόνι
  Το λεμόνι είναι θαυματουργό προϊόν και στην υπηρεσία της ομορφιάς, θα πρέπει όμως να χρησιμοποιείται με σύνεση. Το peeling αυτό, είναι ιδανικό εάν έχεις φακίδες, κηλίδες ή πανάδες, αφού εκτός από τον καθαρισμό του προσώπου θα βοηθήσει και στη λεύκανση της επιδερμίδας.

  Για να το φτιάξεις θα χρειαστείς μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, μια κουταλιά καστανή ζάχαρη, και μια κουταλιά λεμόνι. Ανακάτεψε τα καλά, και τρίψε ελαφρά την επιδερμίδα σου, επιμένοντας στις περιοχές που εμφανίζεις τις δυσχρωμίες. Έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

  Για να δεις αποτελέσματα θα πρέπει να το κάνεις μια φορά την εβδομάδα, για περίπου ένα μήνα.

   Φυσικό peeling με τσάι

  Ακόμη ένα απλό και ανέξοδο φυσικό peeling και όχι μόνο! Αποτελεί και έναν τρόπο να αξιοποιήσεις τα φακελάκια τσαγιού που σου έχουν περισσέψει!
  Άνοιξε προσεκτικά τα φακελάκια με το τσάι και άδειασε τα σε ένα βαζάκι. Ανακάτεψέ τα με μέλι και χρησιμοποίησε το μείγμα στο σώμα ή στα πόδια σου!

  Φυσικό peeling για αγκώνες και γόνατα
  Εάν οι αγκώνες και τα γόνατά σου είναι πολύ σκληρά τότε αυτό το απλό peeling θα σε σώσει! Ανακάτεψε χυμό λεμονιού και αλάτι και τρίψε τις σκληρές επιφάνειες. Θα τις δεις ξανά μαλακές ενώ ταυτόχρονα θα έχουν ασπρίσει!

Συντάκτης