«Σ’ Αγάπησα»: Ο Στέλιος Ρόκκος σε μία ερωτική μπαλάντα

«Σ’ Αγάπησα»: Ο Στέλιος Ρόκκος σε μία ερωτική μπαλάντα

 • Ο Στέλιος Ρόκκος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Σ’ Αγάπησα», προπομπό του επόμενου άλμπουμ του.

  Ανήκει στους καλλιτέχνες που καμία κυκλοφορία του δεν έχει καταφέρει να μας απογοητεύσει. Είναι ένας διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός που γνωρίζει όσο λίγοι πώς να μας κρατά συντροφιά με αξεπέραστα τραγούδια.

  Ο Στέλιος Ρόκκος τολμά σε κάθε επίπεδο των τραγουδιών του και παρ’ όλο που δεν είναι εύκολο, στο τέλος παρουσιάζει πάντα ένα άρτιο αποτέλεσμα που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει αδιάφορο.

   

   λήψης

   

  Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς, είναι αδύνατο να εντάξει το Στέλιο Ρόκκο σε ένα συγκεκριμένο μουσικό είδος, αφού κάθε φορά καταφέρνει με επιτυχία να ξεπερνά όλα τα σύνορα και να συγκεντρώνει στον ήχο του γεύσεις από όλα τα είδη.

  «Σ’ αγάπησα μια φορά, μα η ψυχή μου αντέχει»
  Αυτή τη φορά επιλέγει να παρουσιάσει μία τρυφερή ερωτική μπαλάντα, η οποία έχει τον τίτλο «Σ’ Αγάπησα» και θέλει να διεισδύσει στα πιο βαθιά συναισθήματά μας που παραμένουν ανομολόγητα.

  Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει αυτοπροσώπως ο Στέλιος Ρόκκος. Μία μπαλάντα ερωτική αλλά και με μία δόση μελαγχολίας, η οποία είναι αφιερωμένη στον έρωτα που αντέχει παρά τις αντιξοότητες, στον έρωτα που δεν τελειώνει ποτέ.

  Συγχρόνως, 19 χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία τους, ο Στέλιος Ρόκκος σμίγει ξανά με τον Σάκη Ρουβά και ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο «FIX Night Club» της Θεσσαλονίκης από τις 2 Νοεμβρίου.

  Το «Σ’ Αγάπησα» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

   

   

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

11:00 - 13:00
Σταυρούλα Παπαχατζίδου
Καθημερίνα στον NRG 98.5