Ποιά καλλυντικά διατηρούνται στο ψυγείο

Ποιά καλλυντικά διατηρούνται στο ψυγείο

 • Όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, είναι μερικά καλλυντικά που μπορείτε να τα αποθηκεύετε στο ψυγείο για να διατηρούνται καλύτερα και να παρατείνεται η διάρκεια ζωής τους.

  1. Καλλυντικά χωρίς συντηρητικά
  Τα φυτικά και βιολογικά προϊόντα και όσα καλλυντικά δεν περιέχουν συντηρητικά- τα γνωστά μας parabens, καλό θα ήταν να φυλάσσονται στο ψυγείο για να διατηρηθούν περισσότερο καιρό.
  2. Ενυδατικές κρέμες και σέρουμ
  Μπορείτε επίσης να φυλάτε στο ψυγείο κάποιες από τις ενυδατικές σας κρέμες και τα σέρουμ, όμως, σε κάθε προϊόν είναι καλύτερα να διαβάζετε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία, επειδή είναι δυνατόν να περιέχουν συστατικά που αλλοιώνονται σε χαμηλές θερμοκρασίες.
  3. Κρέμες ματιών
  Αφού συμβουλευτείτε τις οδηγίες της συσκευασίας, μπορείτε να αποθηκεύσετε την κρέμα ματιών σας στο ψυγείο και είναι σίγουρο πως όταν τη φοράτε τα αποτελέσματα αναζωογόνησης θα είναι πιο άμεσα.
  4. Αρώματα
  Οι υψηλές θερμοκρασίες αλλοιώνουν τη σύνθεση, άρα και τη μυρωδιά των αρωμάτων, γι’ αυτό το λόγο πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό μέρος, μακριά από τις ακτίνες του ήλιου.
  5. Αντηλιακά
  Επειδή μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που το χρησιμοποιείτε μέχρι την επόμενη σεζόν, είναι καλύτερα να το φυλάτε στο ψυγείο.
  6. Βερνίκια νυχιών
  Η ζέστη χαλάει τη σύνθεσή τους και πήζουν πιο εύκολα απ’ ότι θα έπρεπε. Για το λόγο αυτό μπορείτε να τα διατηρείτε στο ψυγείο για μεγαλύτερη διάρκεια.

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

20:00 - 22:00
Γιάννης Τσολάκης
Ακούγοντας μαζί του τις καλύτερες ελληνικές επιτυχίες και όχι μόνο!