Πέντε λάθη που κάνεις συνήθως στο μακιγιάζ σου!

Πέντε λάθη που κάνεις συνήθως στο μακιγιάζ σου!

 • Το makeup είναι ρουτίνα για τις περισσότερες γυναίκες. Έχει γίνει απαραίτητο για κάθε τους εμφάνιση. Από το πρωί μέχρι το βράδυ και για όλες τις περιστάσεις, οι γυναίκες δεν μπορούν χωρίς αυτό…

  Όμως η εφαρμογή του είναι πάντα σωστή;

   

  Έντονα μάτια- Έντονα χείλη
  Ένα συχνό λάθος που κάνουν οι περισσότερες είναι ότι μακιγιάρουν έντονα τα μάτια τους και τα χείλη τους. Αυτό κάνει το makeup φορτωμένο και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κολακευτικό. Προτιμήστε να τονίσετε μία από τις δύο περιοχές.

  Έντονη μάσκαρα
  Σπανίως χρειάζεται να βάζετε πολλές στρώσεις μάσκαρας στις βλεφαρίδες σας. Τοποθετείστε λιγότερη ποσότητα για να αποκτήσετε σαγηνευτικό »βλέμμα ελαφιού.» Η έντονη μάσκαρα κάνει τις βλεφαρίδες να κολλάνε μεταξύ τους δίνοντας ένα πολύ κακό αποτέλεσμα.

  Περίγραμμα χειλιών σε διαφορετική απόχρωση από το lipstick
  Μία συνήθεια που την είχαν κυρίως οι γυναίκες της δεκαετίας του 1990 και έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Χρησιμοποιήστε ίδια απόχρωση περιγράμματος με το lipstick. Χαρίζει βάθος στα χείλη και τους δίνουν καλύτερο σχήμα.

  Φανταχτερή σκιά
  Άλλη μία επιλογή που θυμίζει περασμένες δεκαετίες. Το αποτέλεσμα σχεδόν πάντα καταλήγει κιτς. Προτιμήστε σκιές σε παστέλ αποχρώσεις.

  Πολύ ανοιχτή βάση makeup
  Η βάση είναι απαραίτητη για το καθημερινό makeup. Για αυτό τον λόγο χρησιμοποιήστε τόνους που ταιριάζουν στον τύπο του δέρματος σας. Αποφύγετε τους πολύ πιο ανοιχτούς τόνους από την απόχρωση της επιδερμίδας . Το δέρμα σας δεν θα φαίνεται υγιές και ζωντανό.

Συντάκτης