«Παράδεισος»: Η Έλενα Τσαγκρινού εντυπωσιάζει με νέο τραγούδι και video clip

«Παράδεισος»: Η Έλενα Τσαγκρινού εντυπωσιάζει με νέο τραγούδι και video clip

 • Μία ερμηνεία που θα εντυπωσιάσει πραγματοποιεί η Έλενα Τσαγκρινού στη νέα κυκλοφορία της.

  Η Έλενα Τσαγκρινού αποκαλύπτει το δικό της «Παράδεισο».

  H νεαρή τραγουδίστρια ξεκίνησε να γράφει την πρώτη σελίδα της προσωπικής καριέρας της με το σύνθημα «Πάμε Απ’ Την Αρχή», με αποφασιστικότητα για το μέλλον.

  Δύο ονόματα δημιουργών με πάμπολλες επιτυχίες στο βιογραφικό τους εμπιστεύτηκαν την Έλενα Τσαγκρινού και της πρόσφεραν τα καλύτερα εφόδια για να κάνει δυναμικό ντεμπούτο ως σόλο τραγουδίστρια.

  Στο «Πάμε Απ’ Την Αρχή» τη μουσική υπέγραψε ο επιτυχημένος Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους έδωσε ο καταξιωμένος Νίκος Μωραΐτης, ενώ το τραγούδι κυκλοφόρησε και σε αγγλόφωνη έκδοση που ονομαζόταν «Summer Romance».

  Η Έλενα Τσαγκρινού παρουσιάζει το δεύτερο προσωπικό τραγούδι της, το οποίο φέρει τον τίτλο «Παράδεισος» και συνεχίζει να κινείται με αξιώσεις στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεδιπλώνοντας μία άγνωστη -έως τώρα- καλλιτεχνική πλευρά της.

   

   Τσαγκρινού Elena Tsagkrinou

   

  Η μουσική και οι στίχοι του single ανήκουν στην ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα των ARCADE, την οποία συγκροτούν οι Αναστάσιος Ράμμος, Παύλος Μανώλης, Diveno και Gabriel Russel. Οι ARCADE έχουν υπογράψει επίσης το «Αν Με Δεις Να Κλαίω» και το «Κάτι Σκοτεινό» της Έλενας Παπαρίζου, το «Καλημέρα» του Σάκη Ρουβά και άλλα τραγούδια.

  Το video clip για το «Παράδεισος» σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος, ο οποίος συνόδευσε το τραγούδι με εικόνες υψηλής αισθητικής.

  Ο «Παράδεισος» της Έλενας Τσαγκρινού κυκλοφορεί από την Panik Records.

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

11:00 - 13:00
Σταυρούλα Παπαχατζίδου
Καθημερίνα στον NRG 98.5
Coffe Day 200