Πάνος Κιάμος: Μυστήριο, αγωνία και εκδίκηση στο video clip για το «Αυτό Να Το Θυμάσαι»

Πάνος Κιάμος: Μυστήριο, αγωνία και εκδίκηση στο video clip για το «Αυτό Να Το Θυμάσαι»

 • Ο Πάνος Κιάμος δίνει μορφή στη νέα επιτυχία του «Αυτό Να Το Θυμάσαι».

  Πρόκειται για το πέμπτο single από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Πάνου Κιάμου, το άλμπουμ των επιτυχιών που φέρει ως τίτλο το όνομά του και έχει γίνει αφορμή για μία σειρά από αλλεπάλληλες πρωτιές.

  Ο δίσκος διένυσε τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων, σύμφωνα με το IFPI Chart, ενώ δύο τραγούδια του άλμπουμ κατέλαβαν την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, ο «Χαρταετός» και το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ».

  Τη μουσική στο «Αυτό Να Το Θυμάσαι» υπογράφει ο Δημήτρης Χάρμας, επτά χρόνια μετά τη συνεργασία του με τον Πάνο Κιάμο στην επιτυχία «Από Δευτέρα», ενώ συμμετέχει στο νέο δίσκο του καλλιτέχνη και με ένα δεύτερο τραγούδι που έχει συνθέσει, το «Απ’ Το Μηδέν Έως Το Δέκα». Οι στίχοι ανήκουν στον Ηλία Φιλίππου, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή σε εκατοντάδες τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας.

   

   Κιάμος Panos Kiamos 1

   

  Η νέα επιτυχία του Πάνου Κιάμου αποκτά εικόνα με τη σκηνοθεσία του έμπειρου Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής παίρνει το ρόλο του αφηγητή σε μία απρόβλεπτη ιστορία. Πρωταγωνιστής ένας νεαρός άντρας που φτάνει σε απόγνωση όταν μια φανατική stalker έρχεται, όχι μόνο για να στοιχειώσει τη ζωή του, αλλά και να την καταστρέψει.

  Το single «Αυτό Να Το Θυμάσαι» και το άλμπουμ «Πάνος Κιάμος» κυκλοφορούν από την Cobatl Music.

   

   

  hit-channel.com

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ