Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και φέτος ο κεντρικός παρουσιαστής του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και φέτος ο κεντρικός παρουσιαστής του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού

 • O Δημήτρης Ουγγαρέζος θα είναι και φέτος ο επίσημος παρουσιαστής του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019 «Έρως ανίκατε μάχαν» σύμφωνα με τον τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη

  Σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Super88 radio και τον Γιάννη Κοκκαλίδη μας ενημέρωσε για το πλούσιο πρόγραμμα που θα έχει φέτος το καρναβάλι της Ξάνθης, για τους πολλούς και γνωστούς καλλιτέχνες που θα παραβρεθούν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης αλλά και τις ταυτόχρονες πολλές δραστηριότητες οι οποίες φέτος ξεκινάνε πολύ πιο νωρίς από τις προηγούμενες χρονιές στις 20 Φεβρουαρίου με τον Βασίλη Καρρά.

   

  xanthiougga

   

  Κεντρικός παρουσιαστής και φέτος θα είναι ο γνωστός Αθηναίος παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού να μας ενημερώνει ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής είναι ακριβώς αυτό που θέλει το Ξανθιώτικο καρναβάλι και για αυτό επιλέχτηκε για δεύτερη φορά αφού η πρώτη θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένη.

  Συνολικά θα παρελάσουν 34 Καρναβαλικοί Σύλλογοι και τα άρματα θα είναι 8 και τα θέματα τους θα έχουν σχέση με το θέμα του Καρναβαλιού «Έρως ανίκατε μάχαν». Εκτός από Βασίλισσα και φέτος θα υπάρχει o γνωστός πλέον Βασιλιάς του καρναβαλιού ο οποίος πέρυσι με την παρουσία του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και αναμένεται και για ακόμη μια χρονιά να δώσει μια δυναμική στο καρναβάλι της Ξάνθης.

   

  Συνολικά σύμφωνα με τον Πρόεδρο περιμένουμε περίπου 9.500 καρναβαλιστές στην πόλη της Ξάνθης με τα ξενοδοχεία της πόλης από τώρα να δηλώνουν 100/100 πληρότητα κάτι το οποίο όπως μας επισήμανε δεν έχει ξανασυμβεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

   

  xanthi

  xanthidaily.gr

Συντάκτης