Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρώτο σε πωλήσεις το νέο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρώτο σε πωλήσεις το νέο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω»

 • «Το Κάτι Παραπάνω» δίνει ξανά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

  Τις «πτήσεις κορυφής» συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Το Κάτι Παραπάνω».

  Το άλμπουμ ανεβαίνει στην κορυφή των φυσικών πωλήσεων, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του σε όλα τα δισκοπωλεία.

  argiros lioma

  Ο δίσκος του πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα περίπτερα με το περιοδικό «TV 24» και σε όλα τα δισκοπωλεία σε συλλεκτική έκδοση με πλούσιο booklet, φιγουράρει στην πρώτη θέση του IFPI chart αυτής της εβδομάδας (42/2018).

  argiros to kati parapono

  Μάλιστα, «Το Κάτι Παραπάνω» κατέκτησε και την κορυφή του iTunes chart μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του στα ψηφιακά καταστήματα στις αρχές Οκτωβρίου.

  Επιπλέον, το τραγούδι «Τι Να Το Κάνω», από στίχο του οποίου προέκυψε ο τίτλος του άλμπουμ, βρέθηκε στο Νο1 των τάσεων στο ελληνικό YouTube.

  «Το Κάτι Παραπάνω» περιλαμβάνει 14 τραγούδια με την υπογραφή επιτυχημένων δημιουργών, όπως οι ΝΙΝΟ, Πέτρος Ιακωβίδης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Λευτέρης Κιντάτος κ.ά.

  Εκτός από το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει», που έχει ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, περιλαμβάνονται οι Νο1 επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα», και «Λιώμα», καθώς και η διασκευή του «Δεν Έχω Πολλά» που ερμήνευσε πρώτη η Γλυκερία και το ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Λάθος Μου».

  hit-channel.com

Συντάκτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ