Η λύση για τα κίτρινα νύχια σου!

Η λύση για τα κίτρινα νύχια σου!

  • Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η περίοδος που θέλουμε να δείχνουμε στα καλύτερά μας. Για το λόγο αυτό θέλουμε ότι εύκολο tip υπάρχει να το χρησιμοποιήσουμε για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

    Τι γίνεται, λοιπόν, όταν τα νύχια μας αποκτούν ένα κίτρινο χρώμα το οποίο δε φεύγει ούτε και μετά από 10 πλυσίματα; Σου έχουμε ένα γρήγορο και πανεύκολο tip για να εξαφανίσεις την κιτρινίλα από τα νύχια σου.
    Θα χρειαστείς ίση ποσότητα μαγειρικής σόδας και οξιζενέ.
    Αφού αφαιρέσεις το βερνίκι από τα νύχια σου, βούτα απλά τα νύχια σου σε ένα μείγμα μαγειρικής σόδας και οξιζενέ. Το οξιζενέ είναι φυσικό λευκαντικό, ενώ η μαγειρική σόδα κάνει μία ελαφριά απολέπιση στα νύχια σου και αυξάνει τη δύναμη του λευκαντικού. Μπορείς ακόμα και να κάνεις ένα mini spa στα νύχια σου τρίβοντάς τα ελαφρά με το μείγμα.
    Μόλις αφαιρέσεις τα νύχια σου από το μείγμα, βάλ’τους μία ενυδατική κρέμα. Αν εξακολουθούν να είναι κίτρινα, ακολούθησε μία ακόμα πιο απλή συμβουλή. Άφησε τα νύχια σου χωρίς να τα βάψεις για μία ολόκληρη μέρα. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό, την επόμενη φορά που θα επιλέξεις ένα έντονο χρώμα, να τα περάσεις πρώτα με μία βάση. Έτσι, δε θα ξαναντιμετωπίσεις ποτέ το θέμα των κίτρινων νυχιών.

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Coffe Day 200