Φυσικό scrub με υλικά που τρώγονται

Φυσικό scrub με υλικά που τρώγονται

 • Φυσικό peeling με αμύγδαλα
  Εάν σου έχουν περισσέψει αμύγδαλα αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να τα αξιοποιήσεις για να δείχνεις πιο όμορφη! Τρίψε λίγα αμύγδαλα στο μπλέντερ, και ανάμειξε τα με μια κουταλιά ελαιόλαδου.

  Τα αμύγδαλα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πιο καθαρή επιδερμίδα, ενώ θα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, ενώ το ελαιόλαδο θα σου δώσει την ενυδάτωση που επιθυμείς.

  Φυσικό peeling με τομάτες
  Οι τομάτες εκτός από βασική τροφή της μεσογειακής διατροφής, μπορεί να αποτελέσει και τον ιδανικό τρόπο να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου, με αυτό το εξαιρετικό peeling κατάλληλο για το σώμα.

  Θα χρειαστείς τέσσερις τομάτες και ρύζι. Η διαδικασία παρασκευής του peeling έχει ως εξής: Αρχικά θα μουσκέψεις το ρύζι για περίπου μισή ώρα σε νερό για να μαλακώσει. Κατά τη διάρκεια που θα περιμένεις το ρύζι, πάρε τις τομάτες και τρίψε τες στο μπλέντερ ή με τα χέρια. Έπειτα σούρωσε το ρύζι να βγουν τα νερά και ανακάτεψε το με τις τομάτες.

  Το peeling είναι έτοιμο για χρήση, και θα σου χαρίσει την πιο καθαρή επιδερμίδα που είχες ποτέ σου!

  Φυσικό peeling με νιφάδες βρώμης
  Οι νιφάδες βρώμης, ή αλλιώς κουάκερ, μπορούν να καθαρίσουν σε βάθος την επιδερμίδα σου, χωρίς φυσικά να την τραυματίσουν, αφού είναι απαλές.
  Το μόνο που θα χρειαστείς για αυτό το peeling είναι να ανακατέψεις ίση ποσότητα νιφάδων βρώμης με μέλι, να τα απλώσεις στο πρόσωπο ή στο σώμα και να κάνεις απαλό μασάζ. Η επιδερμίδα σου θα γίνει καινούρια.

Συντάκτης