«Δεν Είπαμε Την Τελευταία Λέξη»: Η οικολογική ευαισθησία της Μελίνας Ασλανίδου

«Δεν Είπαμε Την Τελευταία Λέξη»: Η οικολογική ευαισθησία της Μελίνας Ασλανίδου

 • Η Μελίνα Ασλανίδου δίνει τη φωνή της σε ένα τραγούδι για καλό σκοπό.

  Σήμερα ένα τραγούδι γεννήθηκε με αφορμή το σημαντικό έργο του «WWF Ελλάς» για να μας ευαισθητοποιήσει, να μας προειδοποιήσει και να μας ενεργοποιήσει, για όλα αυτά που συμβαίνουν εις βάρος του περιβάλλοντος, του ανθρώπου και του ζωικού κόσμου.

  Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως «Δεν Είπαμε Την Τελευταία Λέξη». Το τραγούδι που, ερμηνεύει μοναδικά η υπέροχη Μελίνα Ασλανίδου, είναι σε μουσική του Ανδρέα Λάμπρου και σε στίχους του Αργύρη Χατζηνάκη.

   

  aslanidou2018

   

  Το «WWF Ελλάς» είναι το ελληνικό τμήμα της διεθνούς περιβαλλοντικής οργάνωσης «WWF – World Wide Fund for nature». Με περισσότερους από 5.000.000 υποστηρικτές παγκοσμίως, το «WWF» έχει ενεργή παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες.

  Αποστολή του είναι να «χτίσει» ένα μέλλον όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά. Η δράση της οργάνωσης είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη και διαμορφώνεται βάσει δύο βασικών στόχων: Της προστασίας της βιοποικιλότητας και της μείωσης του ανθρώπινου αποτυπώματος.

  Το «WWF Ελλάς» δίνει καθημερινό αγώνα για την προστασία οικολογικά ευαίσθητων ειδών και περιοχών και για τη βελτίωση της διαχείρισης του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ προωθεί βιώσιμες λύσεις για τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος, με έμφαση στην κλιματική αλλαγή και τον τρόπο ζωής, στοχεύοντας σε μια ισόρροπη σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης.

  Το τραγούδι «Δεν Είπαμε Την Τελευταία Λέξη» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

   

  hit-channel.com

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

18:00 - 20:00
Κωνσταντίνα Φουτζιτζή
Τα απογεύματα είναι "ζωντανά" στον NRG 98.5