Μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες χάρη στη μοναδικότητά τους

Μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες χάρη στη μοναδικότητά τους

 • Άνθρωποι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
  Μπορεί να μην είναι εύκολο να ξεχωρίσεις από το πλήθος σε έναν κόσμο δισεκατομμυρίων, αλλά οι άνθρωποι που θα δείτε παρακάτω το κατάφεραν λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του σώματός τους...

  guaiam1

  Ο άνθρωπος με το πιο ελαστικό δέρμα
  Ο Γκάρι Τέρνερ από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ο πιο ελαστικός άνθρωπος και το δέρμα του είναι τόσο ευέλικτο που επεκτείνεται μέχρι και 15,8 εκατοστά. Η απίστευτη ευελιξία του οφείλεται σε μια γενετική διαταραχή που προκαλεί υπερκινητικότητα των αρθρώσεων και μεγάλη ελαστικότητα του δέρματος.

  guaiam2

  Ο άνδρας με το μεγαλύτερο στόμα
  Ο Φρανσίσκο Ντομίνγκ Χοακίμ «Τσικίνχο», έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Κατέχει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο στόμα του κόσμου. Ο άνδρας από την Αγκόλα, μπορεί να ανοίξει το στόμα του μέχρι και 17 εκατοστά.

  guaiam3

  Ο άνδρας με την ψηλότερη μοϊκάνα
  Ο Έρικ Χαν αγαπά πολύ αυτό το είδος χτενίσματος. Το 2008 κατέκτησε το ρεκόρ σημειώνοντας το ύψος των 68,58 εκατοστών.

  guaiam5

  Ο άνδρας με τη μακρύτερη γενειάδα
  Ο Καναδός Sarwan Singh Σινγκ μοιάζει περισσότερο με τζίνι, παρά με έναν κανονικό άνδρα. Η γενειάδα του θεωρείται η μακρύτερη στον κόσμο και φτάνει σε μήκος τα 2.495 μέτρα.

  guaiam7

  Το αγόρι με τα πιο ευέλικτα πόδια
  Ο λόγος για τον Maxwell Day από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος έχει εξαιρετικά ευέλικτα πόδια. Το δεξί του πόδι μπορεί να γυρίσει ως και 157 μοίρες, ενώ το αριστερό 143 μοίρες. Ο Μάξγουελ κατέχει το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη στροφή ποδιού που έγινε ποτέ και από τότε κανείς δεν το έχει ξεπεράσει ακόμη.

Συντάκτης

Coffe Day 200